Csalódtak külföldön a magyar válogatott csatárában

2024. szeptember 23. 19:45

Eddig nagyon rosszul teljesített, hiszen tétmeccsen eddig még nem ért el sem gólt, sem gólpasszt.

2024. szeptember 23. 19:45
ROBERTSON, Andrew; ÁDÁM Martin

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Mint ismert, Ádám Martin idén júliusban szerződött a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripoliszhoz a dél-koreai Ulszan HD-tól. A magyar válogatott támadó érkezéséhez nagy reményeket fűztek új csapatánál, ám eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, hiszen tétmeccsen eddig még nem ért el sem gólt, sem gólpasszt – írja a Nemzeti Sport.

Senki nem értette, miért volt ekkora a felhajtás Ádám Martin körül.

A játékos még Dél-Koreában sem hozott nagy változást, mégis úgy tekintettek rá, mintha ő lenne az abszolút bombaigazolás” – fogalmazott a Sportime görög lap szerzője Ádám Martin kapcsán. A lap szerint olyan, mintha egyáltalán nem lenne a pályán és nem segíti elő a támadójáték építését. Azt is kiemeli a cikk, hogy Ádám Martint az Aszterasz keretének legjobban fizetett játékosa, noha a görög sportoldal szerint ezt előzetesen semmi nem indokolta.

A klub a rossz idénykezdet (öt meccsen csak öt pontot szerzett az Aszterasz) miatt szétnéz a játékospiacon,

és a hírek szerint már ki is szemelte Jaroslav Niezgodát.

A jelenleg szabadon igazolható, legutóbb az Egyesült Államokban szerepelt lengyel támadó már Tripoliszban tartózkodik, szerződtetéséről a csapat múlt héten kinevezett új vezetőedzője, a korábbi világhírű francia védekező középpályás, Claude Makélélé dönt majd.

A játékos menedzsere, Papp Gábor a Nemzeti Sport megkeresésére reagált a kritikákra

„Tény, hogy Ádám Martin az Aszterasszal együtt nem úgy kezdte az idényt, ahogy tervezte. Azt kell látni, hogy öt meccsen csak egy gólhelyzete volt Martinnak, amit nem tudott értékesíteni, de az hogy nem kerül helyzetbe sem, legalább ugyanannyira a csapat támadójátékának a kritikája is.

Sajnos ebben az idényben nem azt a futballt játszotta a csapat, amit az előző idény felvételein láttunk.

Akkor sok felívelt labdával, beadással találták meg a társak a támadókat, de idén ezek elmaradtak idáig. Mindenesetre az új edzővel, Makélélével kapcsolatban pozitívak az első benyomások. Martin jóval frissebbnek érzi a csapatot, mióta az új stáb vezényli az edzéseket.

Bízunk benne, hogy ennek hamarosan meg is lesz az eredménye, mind a csapatra, mind Martin teljesítményére nézve”

– nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a csatár menedzsere, Papp Gábor aki szerint a következő néhány meccsen a magyar csatár még meg fogja kapni a lehetőséget a bizonyításra az új szakmai stábtól.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ádám Martin: Bíznak bennem, ez a legfontosabb!

A Csongrád-Csanád vármegyei Forráskútról származó futballista hatalmas utat járt be az elmúlt évek alatt: a Vasas és a Kaposvár érintésével került Paksra, ahol gólkirály lett, bekerült a válogatottba, a tündérmese pedig a németországi Eb-n teljesedett ki, ahol az egész világ megismerte őt!

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000088
2024. szeptember 23. 21:38
🍓 ️ ­­É­­r­t­é­­k­­­e­­l­­­d­­­ ­­­a­ ­s­­z­e­­x­­­i­­ ­­p­­u­­­n­­c­i­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
yasiko
2024. szeptember 23. 21:34
túlsúlyosan ez egy igazán nagyszerü karrier ,hogy ilyen szintre jutott. az viszont nagyon amatör ,hogy ezen nem tudott változtatni
lefty67
2024. szeptember 23. 21:11
Jó srác, de nem sok ember látta őt komoly meccsen jól játszani! Nem is igazi center, középpályás volt régen. Pakson akkor lett gólkirály, amikor egy meccsen kb negyven beadás jött felé a tizenhatoson belül és nem kellett védekeznie! A következő állomása az NB1 lesz! (Vasas?)
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 23. 20:30
Ez is megy Besével bear pornózni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!