A Fradi új sztárcsatára bevallotta: ezt a világ összes pénzéért sem tenné meg

2024. szeptember 17. 18:12

Nem árulná el a jól működő babonáit.

2024. szeptember 17. 18:12
null

Nyitókép: Ferencváros Facebook-képernyőfotó

A brazil Matheus Saldanha első ferencvárosi tétmérkőzésén máris letette a névjegyét, a csereként beállt játékos ugyanis tizenegy perc alatt lőtt két gólt és adott egy gólpasszt, a Ferencváros ennek köszönhetően nyert 3–0-ra a Magyar Kupában a Budafok otthonában. 

„Tudtam, hogy csereként szállok be, és ennek szellemében készítettem fel magamat a játékra” – fogalmazott a Nemzeti Sportnak a brazil csatár, akit az átigazolási időszak utolsó napján több mint hárommillió euróért vásárolt ki szerződéséből a szerb Partizantól a Ferencváros. „Csakis arra koncentráltam, ha meglesz az első helyzetem, azonnal gólt lőjek. Örülök, hogy egy perc alatt a kapuba találtam, tényleg úgy álltam be, hogy minél hamarabb jöjjön a gól. Egy csatár számára mindig különösen fontos, hogy új klubjában a lehető leghamarabb megszerezze első találatát. A mély talaj miatt nehéz volt futballozni, de ehhez is jól sikerült alkalmazkodni. A vasárnapi duplám lendületet ad a folytatáshoz!”

A brazil játékos azt is elárulta: rendkívül vallásos, és jól bevált babonái is vannak, ám ezeket a világ összes pénzéért sem árulná el, 

mondván, szerinte ezek csak akkor működnek, ha titokban maradnak.

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
semjenlova
2024. szeptember 19. 00:04
Kubatov ennyit tudsz.
sexykitty-5000086
2024. szeptember 18. 17:58
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­­é­­k­­­e­­­l­d­ ­a­ ­s­­z­­­e­­x­­i­­ ­p­­u­n­c­­­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
alexandrosz-2
2024. szeptember 18. 06:57
Nicsak! Egy beszélő majom! Büszke lehet a gazdája!
tikkadt-szocske
2024. szeptember 17. 20:10
"A Fradi új sztárcsatára bevallotta ..." E hihetetlenül életbevágó vallomás nélkül csak álmatlanul hánykolódnék a vackomban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!