Videón, ahogy a magyar olimpikon bejelenti: jótékony célra fordítja az ötödik helyért járó 15 millió forintot

2024. augusztus 09. 09:49

Emberségből jelesre vizsgázott Losonczi Dávid birkózó.

2024. augusztus 09. 09:49
null

Nyitókép: TikTok-képernyőfotó

Kamerák előtt nyilatkozva beszélt arról az olimpiai ötödik hely megszerzése után Losonczi Dávid, hogy a helyezésért járó jutalmát jótékony célra fogja felajánlani.

Soha nem a pénzért csináltam ezt, hanem azért, hogy egy ország büszke legyen rám”

– fogalmazott. Minden szurkolónak megköszönte, aki mögötte állt a verseny során.

 

Összesen 303 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2024. augusztus 10. 10:14
Büszkék voltunk/vagyunk/leszünk rád, és nem "csak" a felajánlás miatt!!! Óriási ember vagy!!!
hstuk
2024. augusztus 09. 15:20
Gratulálok az ötödik helyhez. Nagyszerű eredmény. Igaz most nem volt szerencséje Dávidnak, de emberségből jelesre vizsgázott. A sporttal mélyebben nem foglalkozók figyelmébe ajánlom, nézzék meg jól a világbajnokunkat. Az arcára, fülére van írva, hogy pontosan mennyit kell szenvedni egy ilyen olimpiai helyezésért.
Isten jobb keze
2024. augusztus 09. 15:07
Nyugodtan tartsa meg a 15 millát, meg dolgozott érte! Jótékonykodni ott van a NER végtelen milliárdosai, smit a magyaroktól loptak el, igy, vagy úgy!
Tukacsincsilla
2024. augusztus 09. 11:48 Szerkesztve
"Soha nem a pénzért csináltam ezt, hanem azért, hogy egy ország büszke legyen rám” És mi különösen büszkék vagyunk rád, mert most többet tettél bármilyen érem megszerzésénél!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!