Nem tartott túl sokáig: visszatér szeretett csapata kispadjára Jürgen Klopp

2024. augusztus 17. 11:52

Nem is akármilyen mérkőzésen irányítja majd korábbi csapatát.

2024. augusztus 17. 11:52
null

Fotó: GettyImages / Peter Byrne. 

Jürgen Klopp májusban fejezte be a liverpooli pályafutását, és kijelentette, legalább egy éven keresztül nem vállal vezetőedzői állást, azonban ennek ellenére hamarosan újra láthatjuk őt a kispadon – számolt be a Magyar Nemzet cikkében. 

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, Jürgen Klopp májusban vezette utoljára a Liverpoolt, miután januárban bejelentette, hogy lemond a vezetőedzői posztról. A német edző távozásakor azt mondta, hogy az is lehet, hogy nem látjuk már pályafutása során ilyen szerepkörben, hozzátette azt is, hogy ha esetleg meg is változtatná véleményét, egy évet akkor is kihagy. A futballtól mindenesetre nem távolodott el, ahogy a a Liverpooltól sem, 

ugyanis jótékonysági szervezetének, az LFC Alapítványnak lett a tiszteletbeli nagykövete.

A Magyar Nemzet cikkében emlékeztet, hogy az Európa-bajnokság alatt több mérkőzésen is feltűnt, valamint a helyszínen nézte meg 

a Real Madrid és a Borussia Dortmund Bajnokok Ligája döntőjét, amelyet volt csapata helyett a spanyolok nyertek meg. 

A friss hírek szerint pedig úgy néz ki, hogy az edző a beígért egyéves pihenőjét átmenetileg megszakítja, és egy évtized után visszatér a Dortmund kispadjára. A klub két egykori futballistájának, a pályafutását idén lezáró Lukasz Piszczeknek és a tavaly visszavonult Jakub Blaszczykowskinak a szeptember 7-i búcsúmérkőzésén irányít majd az oldalvonal mellől.

Ezt is ajánljuk a témában

 

A cikkből kiderült, hogy a lengyel játékosok maguk kérték fel egykori edzőjüket a feladatra, aki nagy örömmel mondott igent: „Megtisztelő! Természeten ráérek” – mondta a szakember. 

***

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Citromkraft
2024. augusztus 17. 20:19
Gondoltam ,hogy clikbait, de azt hittem a Dortmunddal lesz kapcsolatban.
makrancos-kata
2024. augusztus 17. 12:52
Egy újabb átbaszos címecske?
Unknown
2024. augusztus 17. 12:04
Miért nem vállaljátok névvel az ilyen kattintásvadász címadású "cikkeket"?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!