„Mindenki imádkozzon érte!” – ismét kórházba került legendás olimpiai bajnokunk

2024. augusztus 13. 08:22

Ónodi Henriettáról nemrég derült ki, hogy márciusban szívinfarktust kapott, újra kellett éleszteni. Sajnos ismét kórházi kezelésre szorul.

2024. augusztus 13. 08:22
Ónodi Henrietta

Nyitókép: A barcelonai olimpia után vált az ország kedvencévé Fotó: MTI/Németh Ferenc

***

Az 1992-es barcelonai játékok aranyérmes tornászával kapcsolatban a közelmúltban olvashattunk megdöbbentő híreket: még márciusban,

 egy élelmiszerboltban összeesett, kórházba szállították, hiszen életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani.

 Megállapították: az artériái teljesen elzáródtak, de szerencsére sikerült stabilizálni az állapotát.

Sajnos most újra komplikációk léptek fel, Ónodi Henrietta ismét kórházi kezelésre szorul. Heni nővére, Ónodi-Klausler Barbara már korábban gyűjtésbe kezdett, hiszen a három gyermekét egyedül nevelő legendánk egészségügyi ellátása napi kétezer dollárba (mintegy 720 ezer forintba) kerül, ez heti szinten ötmilliós kiadást jelent.

ÓNODI Henrietta; ÓNODI Barbara
Ónodi Barbara (jobbra) mindent megtesz húga gyógyulásáért Fotó: gofundme.com

Ónodi részére létrehoztak egy adományszámlát is a gofundme.com oldalon, melyen célösszegként félmillió dollárt (180 millió forintot) jelöltek meg.  Sajnos a gyűjtés nem halad olyan ütemben, mint azt Ónodi Henrietta gyógyulása, kezelése megkívánná. Jelenleg alig több, mint 35 ezer dollár gyűlt össze, ami még nagyon messze van a szükséges összegtől. 

Jó hír, hogy Heni étvágya fokozatosan javul, rendszeresen szedi a gyógyszereit, de még messze a gyógyulás. 

Ónodi-Klausler Barbara azzal zárja sorait: „Köszönjük az összes adományt és imát, kérlek, tartsd meg Henit a napi imáidban!”  

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
znagymester
2024. augusztus 14. 18:19 Szerkesztve
Nagyon lehuzasnak tunik ez. Bemondásra fizessunk felmillio dollart? Hat az meg hogy a testver azt mondja hogy nem is kell ennyi penz de gondolniuk kell a jovore??? Felhaborito!
paracelsus-2
2024. augusztus 13. 17:03
Nem futotta nagyobb értékű biztosításra? Nem mondta a doki férjecskéd, hogy ez így soványka lesz, ha beüt a baj? Oldjátok meg, vagy dögölj meg, tetves koldus!
coyote-0
2024. augusztus 13. 11:21
Nem igazán értem. Ezek szerint az USA-ban élt biztosítási jogviszony nélkül? Vagy miért kerül pénzbe, ráadásul dollárba a kórházi kezelés?
Sanyi72
2024. augusztus 13. 11:17
Egy olimpiai bajnok mi a faszt keres kint 3 gyerekkel? Főleg,ha nem keres annyit,olyan biztosítása legyen,ami mindent fedez? Kap olimpiai életjáradékot,gondolom dolgozott eddig,de miért? Ez is bizonyíték,a külföldi munka lófasz. Aki csak eu-ban van,egy szobában van,de hazakotródik orvoshoz,szerelőhöz! Elmentek ti a picsába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!