„Hol vagytok, Dárdai-gyűlölők?” – kibuktak a Hertha drukkerei a legutóbbi meccs után (fotó)

2024. augusztus 11. 07:29

A szurkolók egy része elkezdett Dárdai Pál gyűlölőin élcelődni.

2024. augusztus 11. 07:29
DÁRDAI Pál

Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

„Ikszelt a Hertha futballcsapata az idény második fordulójában, a német másodosztályban” – írta meg a Magyar Nemzet. A Hamburg otthonában kiharcolt 1-1-es döntetlent követően mindössze egy pontja van (két mérkőzésből) a berlini csapatnak, mióta a korábbi vezetőedző, Dárdai Pál távozott a klubtól.

Ráadásul „a  korábban alapember, magyar válogatott Dárdai Márton ezúttal is csak csere volt, Dárdai Palkó pedig a meccskeretben sem szerepelt” – mutat rá a lap.

Mindeközben a szurkolók egy része elkezdett Dárdai Pál gyűlölőin élcelődni.

Hol vagytok, Dárdai-gyűlölők?”

– emelte ki a lap az egyik szurkolói reakciót, amelyre rengeteg reakció érkezett.

Hol vagytok, Dárdai-gyűlölők? Fotó: Facebook
„Hol vagytok, Dárdai-gyűlölők?” – olvasható a fenti posztban. Fotó: Facebook

 

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moralisfoleny
2024. augusztus 11. 19:09
Korai károgni, mert a Hamburg egy feljutásra esélyes csapat, teljesen jó az x ott. Ettől még nevetséges, hogy az edző leváltásától várják a sikert Berlinben. Ha nem állnak feljutásra télen, akkor megint jöhet az edzőcsere.
zakar zoltán béla
2024. augusztus 11. 11:23
Petry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
billysparks
2024. augusztus 11. 09:42
A Hertha az egyik legvisszataszítóbb csapat a világon, mindig rühelltem őket, ezzel együtt viszont mindig kívántam, hogy Dárdai sikeres edző legyen, illetve még aktív korában, hogy sikerese legyen futballistaként. Na, ez a dilemma, nem a disznóhús ingyen. Remélem Dárdai nélkül oda süllyednek, ahová valók, valahova a harmadosztály erős középmezőnyébe. Ha már német foci, akkor hajrá 1860 München, Hansa Rostock, Lokomotív Leipzig! No, meg egyszer szeretnék eljutni egy Dortmund hazai meccsre, de erre kisebb az esély, mint egy Jakab Péter kormányra.
Kanmacska
2024. augusztus 11. 09:14 Szerkesztve
A Hertha sorsa pont nem érdekel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!