Elek Gábor elárulta: nem a Fradinak szurkol a legjobban

2024. augusztus 18. 07:46

Az 53 éves szakember vezetőedzőként térhet vissza az NB I-be.

2024. augusztus 18. 07:46
null

Nyitókép: Török Attila / MTI archív

Elek Gábor, a Ferencváros női kézilabdacsapatának korábbi edzője idén az Esztergom csapatával próbálhat szerencsét az NB I-ben. A tréner tavaly nyáron távozott a Fraditól, és szakmai igazgatóként kezdett dolgozni a harmadosztályban szereplő Esztergomnál, azonban a Siófok licencproblémái miatt a csapat az előző idényben végül a másodosztályban indulhatott, és bravúros szerepléssel kivívta az élvonalbeli indulás jogát, aminek köszönhetően a volt szövetségi kapitány vezetőedzőként térhet vissza az NB I-be – olvasható a Magyar Nemzeten

Az 53 éves szakember elmondta, hogy a Ferencvárosnál töltött időszak végén belefáradt a stresszbe és az ötvenmeccses szezonokba, de Esztergomban megtalálta a számára megfelelő ritmust. A csapatot sikerült megerősíteni, és bár vannak veszélyforrások, Elek optimista az előttük álló idény kapcsán. Az Esztergom célja az élvonalbeli tagság megőrzése, és minden, ami ennél több, már bónusznak számít. A kétszeres magyar bajnok és KEK-győztes, BL-ezüstérmes Elek Gábor büszke arra, hogy a csapat és a város közössége hamar közel került a szívéhez, és reméli, hogy a következő idényben több telt házas mérkőzést is láthatnak majd Esztergomban a szurkolók. 

Szerintem itt sokan félreértettek, nekem a stresszből, az ötvenmeccses szezonokból volt sok a Fradinál töltött időszakom végén. Nagyon szeretek dolgozni, edzősködni, egysze­rűen abból volt már elegem, hogy kidugni nem tudtam a fejemet a homokból. A jelenlegi ritmus nekem tökéletesen megfelelő. Hellyel-közzel mindenre van időm, beállt az a tempója az életemnek, ami számomra teljesen jó és vállalható, ezt borzasztóan élvezem. Jó közösségben, jó közegben vagyok, ráadásul nem kell kéthetente repülőre szállnom” – mondta a vezetőedző a lapnak adott interjúban, majd hangsúlyozta, hogy ennek ellenére csökkent a Fradi iránti szeretete. 

A Ferencvárosnak gratulálok az előző idényben elért duplázáshoz, nagyon szurkolok, hogy elérjék a céljaikat. Nyilván most az Esztergomnak kicsit jobban, de szerencsére nem leszünk azonos súlycsoportban ahhoz, hogy ez üsse egymást”

– mondta Elek Gábor.

A teljes interjú ide kattintva elolvasható.

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2024. augusztus 18. 11:39
Kedvelem ezt a fickót.
creasy
2024. augusztus 18. 10:29
"majd hangsúlyozta, hogy ennek ellenére csökkent a Fradi iránti szeretete. " Itt kimaradt egy "nem", mert akkor itt ez magyarázatra szorulna...:)
dimaggio
2024. augusztus 18. 08:25
Sok sikert az Esztergomnak is .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!