Itt a Fradi válasza: A múltban történt, a téma lezártnak tekintve

2024. augusztus 21. 08:24

A suriname-i válogatott szélső korábban egy verekedésért felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

2024. augusztus 21. 08:24
Virgil MISIDJAN
Vámos Tamás

Nyitókép, fotó: Fradi.hu

 

Mint arról a Mandiner is beszámolt, a Ferencváros villámgyorsan megoldotta az orosz Szpartak Moszkvához távozó Marquinhos pótlását: a szaúdi al-Tai együttesétől leigazolta a suriname-i válogatott szélsőt, Virgil Misidjant, művésznevén Vurát.

Ezt is ajánljuk a témában

A 31 éves futballista még be sem mutatkozott a magyar bajnokcsapatban, máris kiderült róla: nem teljesen makulátlan a múltja, hiszen korábban felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Történt, hogy még 2018-ban (ekkor éppen a német Nürnberg játékosa volt), egy roosendaali parkolóban 

szóváltásba keveredett egy 68 éves férfival, akit ezek után alaposan helyben hagyott: a sértett kettős boka- és könyöktörést szenvedett. 

Az Euronews annak idején nyilvánosságra hozta, hogy Misidjant erőszakos viselkedéssel vádolták meg és miután súlyos testi sértés okozásában bűnösnek találták, hat hónap börtönre ítélték. A fellebbezést követően 58 napra csökkentették a futballista büntetését, amelyet fel is függesztettek, ám a 240 óra közmunkát így sem úszta meg!

Virgil MISIDJAN
Csak a pályán lesz szükség Misidjan (jobbra) harciasságára! Fotó: Reuters/John Sibley

A Csakfoci.hu megkeresésére a Fradi reagált a történtekre, amelyet változtatás nélkül közlünk: „Virgil Misidjan arról tájékoztatta az FTC-t, hogy az eset fiatal korában történt, pillanatnyi és hibás reakció volt egy utcai konfliktus során, amelyért megfizette a büntetését. A múltban történt, a téma lezártnak van tekintve, 

Virgil levonta az ügy tanulságait, okult belőle, azóta ilyen nem történt. 

Az FTC bízik a játékosban, és reméli, hogy mind a pályán, mind a pályán kívül példamutató teljesítményt nyújt majd.”

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2024. augusztus 22. 00:55
Elég agresszív néger lehet aki így megver egy idős embert, szégyen hogy ő is jó Kubatovnak.
alexandrosz-2
2024. augusztus 21. 17:41
Ilyen a habony féle banda "fradiszíve". Nigger majmok, bünözök, senkiházi idegenek fradimezbe bújtatva, magyar pénzen tartva. Zsidó biznisz a zsidó gyarmaton.
lurker
2024. augusztus 21. 14:08
na ezért rühellem a focit. titokban liberális elveket terjeszt, közben pedig pénzről szól az egész. sosem felejtem el ahogy térdeltek évekig a George Floyd nevű amerika niggeri bűnöző fentanyl által okozott halála miatt
Dr Bubo
2024. augusztus 21. 11:20
Nem kellene inkább az utánpótlás nevelésre nagyobb súlyt helyezni? Hol vannak tehetséges magyar fiatalok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!