Újabb brazil középpályást igazolhat a Fradi

2024. július 07. 20:46

Azeri lapinformációk szerint a Ferencváros labdarúgócsapata ajánlatot tett a Qarabag brazil középpályásáért, Júlio Romaóért, de klubja nemet mondott.

2024. július 07. 20:46

Nyitókép: Federico Gambarini/AFP

 

Úgy tűnik, nagyon szeretné megszerezni Júlio Romaót az FTC. Azeri sajtóhírek szerint már másodszor tett ajánlatot a magyar bajnokcsapat a 26 éves brazil középpályásért. Állítólag már tavalyi év végén megkereste a Fradi a Qarabagot, de az azeriek akkor nemet mondtak, és a friss hírek szerint ezúttal is kikosarazták a zöld-fehéreket – írja a Csakfoci.

Most arról cikkeznek, hogy a magyar bajnok 1 millió eurót (400 millió forint) ajánlott ezúttal a Qarabagnak, de újra elutasító választ kapott. 

Az ulloi129.hu szerint télen már közel járt a Ferencváros a belső középpályás megszerzéséhez, majd májusban újabb ajánlatot tett érte, ám azóta nem történt újabb kapcsolatfelvételek a két klub között. Az azeriek keveslik az 1 millió eurót, többre taksálják brazil futballistájukat. Júlio Romao 2022 nyarán érkezett a Qarabaghoz a portugál Santa Clarától és azóta kétszer nyert azeri bajnokságot, valamint egyszeres kupagyőztes. A 183 centiméter magas védekező középpályás a legutóbbi idényben 51 meccsen egy gólt szerzett, és adott egy gólpasszt.

A Nemzeti Sport információja szerint a Ferencváros vezetősége tájékoztatta a korábban a Dinamo Zagrebban is futballozó bosnyák Amer Gojakot, hogy nem szerepel a klub hosszú távú terveiben. A válogatott középpályás annak ellenére is kereshet magának új csapatot a nyáron, hogy Pascal Jensen vezetőedzőtől megkapta a lehetőséget a bizonyításra. Gojakot az előző idényben még Dejan Sztankovics tette ki az első keretből, majd Jensennél az első nyári meccsen, az NK Nafta ellen győztes gólt szerzett, sőt, legutóbb a CSZKA 1948 Szófia ellen is pályára lépett szombaton, tehát ott van a második ausztriai edzőtáborozáson is a csapattal, de megfelelő ajánlat esetén távozhat. 

A Fradi a nyáron még csak két új focista szerződtetését jelentette be: a ghánai Isaac Pappoe a svájci FC Aarautól, a brazil Raul Gustavo pedig a Corinthianstól érkezett.

 

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
v4nmeeg1p3psid
2024. július 07. 23:47
Gondolkodtam, mi a faszért kell óbégatni. Üres fej? Ki kell tölteni valami haddelhaddal. Különben zsivalyogna az űr. Trump, Trump.. Hú, ez nagyon kemény. Szóval van ez a magyar fekete sereg. Ilyen germanisztános feliratú molinót tolnak maguk előtt. Hajrá Magyarok! Meg hasonlót tolnak. Lengyelek megmentik őket a lelátón, ha túl hangosak. Volt már ilyen. Sziitya puncik újratöltve.
cicologus
2024. július 07. 22:50
Dibuszt is mázolják feketére,ne lógjon ki a sorból.FTC -Mamelodi Sundowns afrika kupa selejtező lesz
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. július 07. 22:41
Azeri lapinformációk szerint… 😶
gilou-au-clavier
2024. július 07. 22:24
Kubatov látens "Black Lives Matter" aktivista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!