Szoboszlai Dominik menedzsere szerint igazi horror az élvonalbeli futballisták élete

2024. július 12. 08:20

Esterházy Mátyás azt is elmondta, miért gondolja így.

2024. július 12. 08:20
ESTERHÁZY Mátyás

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

A többek között Szoboszlai Dominik ügyeit is intéző EM Sports Consulting alapítója, Esterházy Mátyás volt az Index Konkrétan Rónai Egonnal című műsorának vendége. A futballmenedzser a beszélgetés során elmondta, a magyar válogatott mérkőzéseit ő sem szakmai szemmel nézi, hanem inkább érzelmi oldalról, ám úgy véli, a hazai közönség ezen túl hajlamos olykor rendkívül szélsőséges véleményeket is megfogalmazni a nemzeti csapattal kapcsolatban.

Ha megverjük Angliát 4–0-ra, akkor utána azt gondoljuk, hogy mindig meg kell őket vernünk 4–0-ra, pedig ez badarság. Ha meg kikapunk Albániától, akkor azt mondjuk, hogy semmirekellők vagyunk, holott ez sem igaz

– emlékeztetett a szakember, aki szerint a jelenlegi válogatottunk bármikor képes továbbjutni az Európa-bajnoki csoportkörből, még akkor is, ha ez most nem sikerült.

Ezt is ajánljuk a témában

Miután Esterházy igazi, nemzetközileg is elismert futballsztárok menedzsere, adta magát a kérdés, hogy miről szól az ilyen játékosok élete a sportkocsikon és az őket körülvevő felhajtáson kívül. A szakember úgy fogalmazott: az élvonalban játszó futballisták élete kőkemény munka, egy igazi „horror”, amelyben hatalmas nyomással kell megküzdeniük.

Nem tudok még egy olyan munkát mondani a világon, ahol egy héten kétszer is bizonyítványt állítanak ki rólad, ahol egyszerre értékel a főnököd és a közvélemény is. Itt szerdán lehet, hogy rád húzzák a vizes lepedőt, szombaton pedig már isten vagy

– árulta el Esterházy.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. július 12. 20:22
Azért aki hetente megkeresi egy ház árát, az ne panaszkodjon! A nyomást nem vitatom, de senkinek nem vették még le a fejét mert rosszul játszott! Max. eligazol egy kisebb csapatba, ahol a nyomás is kisebb!
Squalline
2024. július 12. 19:52
Mindenki annyit keres, amit kifizetnek neki. Aki pedig ezt elvitatja, és saját ônkényes mércéje alapján a jövedelmeket újraosztaná, megmondva, hogy szerinte kinek mennyi jár, az csak simán kommunista.
nempolitizalok-0
2024. július 12. 17:54
Jó, azért nehogy már megsajnáljam őket, a jövedelmük is horror.
blanconegro
2024. július 12. 17:26
Zsocc, te ostoba fasz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!