Nem keres kifogást! Máris edzésbe állt Ausztriában a válogatott hőse, Varga Barnabás! (FOTÓ)

2024. július 12. 12:30

A Fradi edzőtáborában 19 nappal a sérülése után futócipőt húzott az első Eb-gólunkat szerző támadó.

2024. július 12. 12:30

Fotó: fradi.hu/Molnár Ádám

Mint arról beszámoltunk, láthatóan jól halad az FTC csatárának, Varga Barnabásnak a felépülése, aki a Skócia elleni Európa-bajnoki mérkőzésen szenvedett komoly arcsérülést. A válogatott első Eb-gólját szerző támadónak a második félidőben olyan súlyos fejsérülést okozott az ellenfél kapusa, akivel ütközött, hogy azonnal kórházba kellett szállítani, ahol meg is műtötték, mert – mint később kiderült – Angus Gunn eltörte az arccsontját. A támadó három napot töltött a stuttgarti klinikán, aztán hazaszállították. Azóta a szülőfalujában, Szentpéterfán lábadozott.

Ezt is ajánljuk a témában

Varga csütörtökön már csatlakozott is a társakhoz, egy nappal később pedig már a futócipőt is felhúzta, és a sérülése után 19 nappal edzésbe állt!

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154-2
2024. július 12. 14:57
Emlékszem 1970. ben Uwe Sealer 3 nappal vakbélműtétje után KeK. döntőt játszott! Nyári alapozás van, ezt régen testgyakorlásnak hívtá, fútni, hajlongani, emelgetni arcfájással is lehet.
v4nmeeg1p3psid
2024. július 12. 12:37
Nagy volt az arca, volt miből bontani. Ausztria na lehetőségek országa. Nyithatna egy sisha bárt Bécsben. Allah hatalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!