Mandiner-exkluzív a kulisszák mögül: Brad Pitt beköltözött a Hungaroring paddockjába! (FOTÓ)

2024. július 19. 18:01

Az amerikai színészért megőrültek az álszurkolók a mogyoródi versenypályán.

2024. július 19. 18:01
Kiss B. László

Nyitókép: Mark Thompson/Getty Images

Vasárnap rendezik a 39. Formula–1-es Magyar Nagydíjat, s emiatt hazánkba érkezett Brad Pitt. A hollywoodi világsztár a jövőre megjelenő F1-es filmjét forgatja nálunk és már fel is tűnt a Hungaroringen a boxutcában. Az amerikai színész a fiktív APX GP istállóval versenyez a filmben, s ezért több Formula–1-es versenypályán, így hazánkban is felvesznek részeket. Pénteken például APX-zászlós álszurkolók tömege fogadta Pittet a bejáratnál, aki farmerben, pulóverben és napszemüvegben érkezett a mogyoródi ringre, ahol megőrültek érte a statiszta rajongók. A jelenetet persze hosszasan forgatták, ahogy azt is legalább hatszor felvették, ahogy a műbéli Sonny Hayes (ez Pitt karakterének a neve) érvényesíti a kártyáját és belép a forgókapun az F1 paddockjába. A filmben persze ebből csak egy rövid pillanatot fogunk látni, a Hungaroringből remélhetőleg annál többet. 

A színművész később felvette az overallját, és kamuinterjút adott az álújságíróknak.

Az APX GP motorhome-ja a Hungaroring paddockjában
Fotó: Kiss B. László/Mandiner

Amúgy az APX-nek a boxutca végén külön garázsa is van a magyar versenypályán, tökéletes felszerelve, tényleg olyan, mint egy igazi F1-es istálló. Amikor volt egy kis szünet a programban pénteken, akkor azt a hollywoodiak kihasználták, és a két versenyautójuk körözött a Hungaroringen. Persze ezeket a kocsikat nem Pitt és filmbeli csapattársa, a színész Damson Idris vezette, hanem profi pilóták. A paddockban az APX GP-nek – mint a többi Formula–1-es istállónak – saját motorhome-ot is építettek. Szóval, amennyire csak lehetett, élethűen fogják bemutatni a filmben Pitt csapatát.

Ezt is ajánljuk a témában

„Azt hiszem, ez a film jót tesz az F1, és a mi versenypályánk imázsának is majd. Silverstone-ban, amint lement a Brit Nagydíj, a média Pittet követte, hatalmas felhajtás volt körülötte, valószínűleg ez itt is így lesz” – mondta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A film forgatása a szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíjon, decemberben fejeződik be, de a Hungaroringen is teljes erőbedobással dolgozik a stáb a hétvégén. A szerencsések akár láthatják is munkában a hollywoodi művészt.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­r­t­­é­­k­­e­­l­­d­­ ­a­­­ ­­s­­­z­e­x­­i­­­ ­­p­u­­n­­­c­­­i­m­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
rimimandiner
2024. július 19. 19:23
Ki az az idióta aki miatt minden nap, vagy másnap újból és újból be kell jelentkezni a Mandin???
Akitlosz
2024. július 19. 18:37
A statisztáknak legalább nem kell szerepet játszaniuk. Önmagukat adják.
satrafa-2
2024. július 19. 18:30
60-on túli F1 pilóta, meg 70-en túli akciósztár, aha... :)) Csak remélni lehet, hogy ebben a filmben nem Pitt az F1 pilóta. Nevetséges lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!