Kizárják az ukrán csapatot, Felcsúton örülhetnek ennek

2024. július 21. 06:49

A Puskás Akadémia játék nélkül juthat tovább, ha véglegesítik a döntést Ukrajnában.

2024. július 21. 06:49
null

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

Az Ukrán Labdarúgó-szövetség július 19-én hozta napvilágra, hogy a Dnyipro-1 labdarúgócsapatot a saját és a többi klubbal egyetértésben kizárja azt az ukrán bajnokságból. Mint ismert, az ukrán klub csődközelben van, így az ukrán liga mellett nagy valószínűséggel a nemzetközi tornákon sem indul, ezzel pedig, ha véglegessé válik a döntés a Konferencialiga-ellenfele, a felcsúti Puskás Akadémia juthat tovább. 

A szövetség később dönt az ukrán csapat pótlásáról az élvonalban, amely lehet akár négycsapatos torna is”

– írja a Sportal. Az UEFA egyelőre nem szólalt meg az ügyben, nem adtak ki közleményt és a menetrendben is szerepel a Dnyipro-1 és a felcsúti gárda közötti találkozó. 

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­r­­t­­é­k­­­e­l­d­­ ­­a­­­ ­­­s­­­z­­e­­­x­i­­ ­p­­­u­n­­­c­­i­­­m­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
kokrowatz-0
2024. július 21. 14:47
felcsúton annak is örülnek, ha lebombáznak egy gyermekkórházat.
monuskaroly
2024. július 21. 11:25
Mit focizgatnak ezek? A fronton meg nincs elég ember!
oberennsinnen49
2024. július 21. 07:00
" Az UEFA egyelőre nem szólalt meg az ügyben, nem adtak ki közleményt és a menetrendben is szerepel a Dnyipro-1 és a felcsúti gárda közötti találkozó. " A mérkőzést akkor is le kell játszani, ha egy csapat - a Puskás - lesz csak pályán. Román lesz a bíró és a Puskás veszíteni fog, kiesik, ráadásul a nézőtéri incidensek - a román bíró jelentése - miatt a Puskás Akadémiát 2 évre az UEFA kitiltja a az európai kupákból, az MLSZ pedig figyelmeztetést kap. Ügyeljen jobban Ukrajna érdekeire.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!