Jól indul: kiderült, meg kell-e műteni az Eb-n orrát törő Kylian Mbappét

2024. július 18. 15:34

Úgy néz ki, hogy a francia labdarúgó játszhat az Európai Szuperkupa döntőjében.

2024. július 18. 15:34
MBAPPÉ, Kylian

Fotó: MTI/AP/Haszan Ammar

Mint arról beszámoltunk, óriási showműsor keretében, több mint 80 ezer ember előtt mutatta be legújabb francia labdarúgóját, Kylian Mbappét a Real Madrid, amely azóta meghosszabbította Luka Modric és Lucas Vázquez szerződését is.

A hivatalos papírok aláírása előtt Mbappé természetesen a szokásoknak megfelelően részt vett a klub orvosi vizsgálatán, amelyen megállapították, hogy nem szükséges megoperálni a támadó Eb-n eltört orrát – írja a Marca. A PSG-től érkező csatár most elmegy nyaralni, de az augusztus 14-i, Atalanta elleni Európai Szuperkupa-mérkőzésen már számíthat a játékára Carlo Ancelotti.

Közben Mbappé édesapja, Wilfried Mbappé komoly tételeket vásárolt fel fia új mezéből a Real ajándékboltjában

– ez is hozzájárult, hogy minden várakozást felülmúl a 9-es számmal ellátott mezek értékesítése.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­é­k­­e­­l­­d­­­ ­a­­ ­­­s­­z­­e­­x­­­i­­ ­­p­­­u­­­n­­­c­i­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
kishal
2024. július 18. 17:46
Ne röhögtessetek már! Nekem tört el foci meccsen orrom. Hát nem így néztem ki hetekig, mint Mbappé. Pedig az enyém se mozdult el. De olyan monoklijaim voltak, mintha egy kiadós kocsmai verekedésben vettem volna részt. Ennek a mókusnak maximum megrepedt. Nem több.
gilou-au-clavier
2024. július 18. 15:48
Embappé hatalmas sztár, nagyobb, mint a tetkós Domika.
Dunhill67
2024. július 18. 15:43 Szerkesztve
csinálhatnátok már valamit ezzel a szekszkittyvel (kurva gyorsan öregszik:)...persze ha plusz bevételt hoz,úgy már érthető,hogy nincs egy hozzáértő informatikus a cégnél:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!