Elképesztő: Budapest ad otthont a Belgium-Izrael mérkőzésnek, mert a belgák nem tudják garantálni az izraeli játékosok testi épségét

2024. július 18. 10:07

A Brussel Signal szerint lassan ott tartunk, hogy Magyarország az egyetlen biztonságos helyszín Európában.

2024. július 18. 10:07

Fotó: DIRK WAEM / BELGA MAG / Belga via AFP

Belgium Budapesten játssza majd a szeptember 6-i, Izrael elleni „hazai” mérkőzését, miután több belga város is közölte, hogy nem tudja garantálni az izraeli csapat biztonságát – írja a Brussel Signal.

Egyes kommentátorok szerint ironikus, hogy Magyarországra esett a választása, miután az országot az EU részéről bírálatok érték, amiért nem nyitja meg határait a muszlim migránsok előtt. Most úgy tűnik, hogy Magyarország az egyetlen biztonságos helyszín Európában egy Izrael elleni labdarúgó-mérkőzés megrendezésére, miközben Belgium gyakorlatilag elismerte, hogy nincs befolyása a területén zajló eseményekre.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000039
2024. augusztus 30. 13:11
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­k­­­e­­­l­d­ ­a­­ ­s­z­­­e­­x­­­i­­ ­­­p­u­­­n­­c­­i­­m­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
julcsi-66
2024. július 21. 17:30
Szegény belgák biztosan nem tudják, pedig az amcsi nagykövet is megmondta hogy nálunk tombol az antiszemitizmus.
Hatchak_Aznem
2024. július 19. 06:57
Ez tényleg felháborító. A progresszív követendő nyugat, mindenkivel szemben nyitott és befogadó, lehet akár non-binális sárkány-ember is, csak zsidó ne legyen? Mi magyarok meg idegengyűlölők, kirekesztők vagyunk? Vagy esetleg a progresszív nyugat már csak azt meri megtenni, amit az arab lakossága megenged neki? Melyik az igaz? Gusztustalan kettősmérce vagy félelmetes önpusztítás?
vizesnyolcas
2024. július 18. 18:39
Már várom, hogy valamelyik NGO egy kérdőíves felméréssel megint bebizonyítsa, hogy egész Európában Magyarországon tombol leghevesebben az antiszemitizmus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!