Balhé Debrecenben – egymásnak üzenget a klub és távozó játékosa

2024. július 19. 09:58

Áll a bál a magyar válogatott korábbi játékosa körül.

2024. július 19. 09:58

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

 

A labdarúgó NB II-ben szereplő KolorCity Kazincbarcikánál folytatja pályafutását az élvonalbeli DVSC és a magyar válogatott korábbi játékosa, Bódi Ádám. A játékos a debsport.com-nak nyilatkozott az átigazolás körülményeiről. 

Bódi szerint annak ellenére, hogy szerinte egy „méltatlan” szerződést ajánlottak neki a klubtól, és azt érezte, hogy a vezetőség nem szeretné, hogy maradjon, de mégis elfogadta ajánlatot. 

Mert a klub, a város sokat jelent számomra, amit nehéz elengedni

 – mondta. Ami ezután történ viszont egyáltalán nem számított. Azt követően, hogy e-mailben jelezte, elfogadja és aláírja a szerződést, az ügynökének azt mondták: „tiszteletből, illendőségből adtuk Ádámnak az ajánlatot, azért, amit a klubért tett, nem hittük, hogy el fogja fogadni. Ezután vissza is léptek a szerződés hosszabbítástól” 

A DVSC a következő közleménnyel reagált a játkos állításaira:

„2024.07.18-án interjú jelent meg Bódi Ádámmal a www.debsport.com internetes oldalon, amelyben kifejtette saját álláspontját többek között a szerződése lejártát követően a DVSC-től történő távozásáról is.

A DVSC Futball Zrt. vezetése ismételten megerősíti, hogy a saját nevelésű Bódi Ádámot a klub továbbra is egyik fontos, elismert játékosának tartja, akinek a Lokiért tett érdemei elvitathatatlanok.

A Debreceni VSC a játékos fejlődéséhez hosszú éveken keresztül minden feltételt biztosított, a félresikerült fehérvári átigazolás után áldozatot hozva hazaigazolta Debrecenbe és azt követően is a klub történetének kiemelkedő játékosaként kezelte, többször szerződést hosszabbítva vele.

Az interjúban elhangzottak Ádám saját véleményét tartalmazzák, amelyet annak ellenére tiszteletben tartunk, hogy  sajnálatos módon a valóságban történtekkel csak részben tartalmaznak átfedést.

Vezetőségünk újfent megköszöni Bódi Ádám a DVSC-ért tett szolgálatait, gratulál kiemelkedő NBI-es pályafutásához és további sok sikert kíván neki következő álláshelyén!

Egy hosszú, együtt töltött idő utáni elválás mindkét fél számára érzelmekkel teli és megterhelő, de  reményeink szerint fogunk még Ádámmal közösen a DVSC-t segítve együttműködni!

A DVSC Futball Zrt. menedzsmentje minden erejével azon dolgozik, hogy a lehető legerősebb kerettel vágjon neki az OTP Bank Liga 2024/2025-ös szezonjában és minél jobban ki tudja szolgálni szurkolóit mind a pályán, mind a pályán kívül.

Mivel az eredményes szerepléshez nagy szükségünk van a szurkolóink támogatására, ezért a témát lezártnak tekintjük és folytatjuk a felkészülést a következő idényre.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­r­t­é­k­e­l­d­­ ­­a­­ ­s­­­z­e­x­i­­ ­p­­­u­n­­­c­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Kaszas39
2024. július 19. 16:01
A Loki úgy ahogy van egy szar kupac, edzőstől játékostól kezdve egészen az akadémián át. A stadion is csak pénz kidobás volt, üresen kong mindig.
123321
2024. július 19. 10:02
üzenget "a klub"!? azt a rohadt... az durva!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!