Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Szoboszlai egyre több csapattársa kerül partvonalon kívülre!

2024. június 06. 23:01

Az ifjú skót tehetség már biztosan nem lő gólt Magyarországnak.

2024. június 06. 23:01
Ben DOAK

Nyitókép, fotó: thisisanfield.com

Miután Ben Doak egy kellemetlen térdsérülés miatt már december óta nem lépett pályára a Liverpool csapatában sem, nem is keltett különösebben nagy meglepetést, hogy ugyan a bő keretnek tagja volt, de nem játszhatott a Skócia – Gibraltár barátságos mérkőzésen. A meccset egyébként Eb-csoportellenfelünk 2-0-ra nyerte meg idegenben Ryan Christie és Ché Adams góljaival.

Ben Doak kálváriáját a Liverpool FC is megerősítette

De téved, aki azt hiszi, hogy Doak nem épült fel teljesen hosszan tartó kálváriája után. 

Az edzőtáborba teljesen egészségesen érkezett, azonban az egyik tréningen – rendkívül balszerencsés módon – újra megsérült,

így végérvényesen eldőlt, hogy Stephen Clarke szövetségi kapitánynak le kell mondania a skót labdarúgás egyik legígéretesebb futballistájának Európa-bajnoki szolgálatairól. 

A Skót Labdarúgó Szövetség gesztusa ugyanakkor szívmelengető. Az SFA a következő üzenetet tette közzé a közösségi oldalán:

„Ben, nincs ok az elkeseredésre! Tudjuk, hogy hamarosan újra Skócia mezében látunk majd téged, ahogy a Hampdenben szórakoztatod a tömeget”.

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!