Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Friss hírek érkeztek Kylian Mbappé állapotáról

2024. június 19. 18:53

Sajtóértesülések szerint az is kétséges, hogy a következő hetekben a pályára léphet-e.

2024. június 19. 18:53

Nyitókép: FRANCK FIFE / AFP

Mint arról beszámoltunk, szó szerint a vérüket adták a franciák az osztrákok elleni hétfő esti győztes bemutatkozásért: a hajrában Griezmann és Mbappé arca is „vérbe borult”, 

a Real Madrid csatára belefejelt az osztrák védő vállába, és eltört az orra.

Ezt is ajánljuk a témában

A támadót megvizsgálták a düsseldorfi kórházban, a francia szövetség pedig kiadott egy közleményt, melyben akkor arról írtak, hogy az orvosok a válogatott stábjával közösen arra jutottak, hogy egyelőre nincs szükség műtétre. Mbappé „a szükséges lábadozási idő” után maszkban újra pályára léphet. 

Sajtóértesülés: mintegy 15 napra kidőlt a francia klasszis

A francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps szerdán azonban már arról beszélt a sajtó képviselőinek, hogy 

Mbappénak mégis kés alá kell feküdnie.

De a műtétre vélhetően csak a kontinenstorna után kerül sor, tette hozzá a korábban játékosként is nagy sikereket elérő edző – idézte a goal.com. Az RTL France kedden arról írt, hogy a franciák csatára valószínűleg mintegy 15 napra kidőlt. Amennyiben ez beigazolódik, akkor 

ebben a csoportkörben már nem láthatjuk játszani a 25 éves klasszist.

A franciák legközelebb pénteken lépnek majd a pályára, akkor a hollandok ellen játszanak, akik első körben 2–1-re nyertek Lengyelország ellen.

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sallaz
2024. június 21. 09:43
Ennek valójában a Real örül. A sérülés nem veszélyes és így legalább az EB-n nem rugdalják rozzantra, ráadásul kipiheni magát a szezon előtt. Akarva sem sikerülhetett volna jobban.
rockercicc
2024. június 19. 23:57
Rábaszott a majomszabású "francia"...
Martell 2
2024. június 19. 23:11
Dobjatok egy banánt neki, jobban lesz.
Kotucso
2024. június 19. 21:04
Nem kellett volna beleütni az orrod a politikába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!