Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Az UEFA „főbírója” szerint sem volt tizenegyes Willi Orbán megmozdulása a skótok ellen

2024. június 28. 17:04

A videóbíró is vizsgálta a jelenetet.

2024. június 28. 17:04

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

„Száz százalék, hogy tizenegyes volt, ezt elvették tőlünk. Egy Európa-bajnokságon talán jobb lenne, ha európai játékvezetők lennének” – mondta a mérkőzés után a skót kapitány, miután a magyar válogatott Csoboth Kevin utolsóperces góljával 1-0-ra nyert Skócia ellen vasárnap. 

Az UEFA játékvezetésért felelős igazgatója, Roberto Rosetti most egy bírói eligazításon megvédte Facundo Tello döntését. 

Rosetti elmondása szerint a videóbíró is vizsgálta a skótok által kifogásolt jelenetet. Enne végén arra jutottak, hogy a bírónak nem kell visszanéznie a helyszínen az esetet. Rosetti véleménye szerint azért nem történt szabálytalanság Willi Orbán részéről, mert a skót támadó irányt váltott a magyar védő felé, és volt egy fizikai kontaktus, amikor megpróbálta versenyre késztetni a védőt – számolt be a Telex a BBC cikkére hivatkozva.

 

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kelemikes-2
2024. június 28. 22:03
elfáradt
2024. június 28. 21:10 Szerkesztve
Érdekes, millioan látnak valamit egyöntetüen a képernyön, söt ma már sokan vissza is tudják nézni, de a szakemberek nem látják. A minapi meccsen egy focista a saját lábán botlott meg ( 5-6 méterre a kamerátol meg a touchbirotol) amikor már a levegöben repült egy békarugással keményen belerugott az ellenfélbe, és a biro mégis a javára itélt. Hasonlo jelenet volt mint a skot kapusé. Annak a könyökének sem kellett egyáltalán olyan mozdulatot tennie, mint amilyet tett.
sexykitty-101
2024. június 28. 20:07
🍓 ️ ­­É­r­t­é­k­­e­l­­­d­­­ ­­­a­­­ ­­s­­z­e­­x­­­i­­ ­p­u­­­n­c­­i­­­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. június 28. 20:07
nem baj két meccs így is elment rajta --- megtette a magáét
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!