Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

A szívükhöz kaptak a lengyelek: Lewandowski kihagyja a hollandok elleni nyitómérkőzést

2024. június 11. 18:00

Combsérülése miatt.

2024. június 11. 18:00
null

Nyitókép: Wojtek Radwanski / AFP

Robert Lewandowski combsérülés miatt kihagyja a lengyelek vasárnapi első mérkőzését a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon. A válogatott csapatkapitánya hétfőn, a törökök elleni felkészülési mérkőzésen (2-1) sérült meg. A nemzeti csapatban 150. alkalommal szereplő, 35 éves Lewandowskit a 32. percben kellett lecserélni, és Jacek Jaroszewski csapatorvos szerint vasárnap, a hollandok ellen még biztosan nem lesz bevethető.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Robert ott lehessen a második meccsen, Ausztria ellen”

 – mondta a szakember. A lengyelek jövő pénteken találkoznak az osztrákokkal a D csoportban, majd négy nappal később a 2018-ban világbajnok franciákkal csapnak össze. 

A lengyeleknek nem jött jól a Barcelona csatárának sérülése, ugyanis a múlt héten kiderült, hogy Arkadiusz Milik térdsérülés miatt kénytelen kihagyni az Eb-t. A törökök ellen gólt szerző Karol Swiderskit is le kellett cserélni az utolsó felkészülési mérkőzésen, mivel ünneplés közben kifordult a bokája, de a csapatorvos szerint a Hellas Verona játékosa a vasárnapi meccsen már bevethető lesz.

A kontinensbajnokság pénteken kezdődik.

(MTI)

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makrancos-kata
2024. június 11. 18:19
Amúgy készülődik a fúzió az Origóval, azért ilyen trágyadomb az informatikai háttér? Ránézek a címlapra és nem tudom merre járok.
vizesnyolcas
2024. június 11. 18:19
Milyen németek ellen? Mióta vannak németek nem a lengyelek csportjában?
makrancos-kata
2024. június 11. 18:18
"A szívükhöz kaptak a lengyelek: Lewandowski kihagyja a németek elleni nyitómérkőzést" Legalább a saját honlapotok kiemelt címeit olvassátok el, mielőtt leírjátok a hülyeséget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!