Óriásit kaszálhatna a Fradi, ha ez a klub elvinné az egyik legjobbját

2024. május 28. 20:52

Sajtóhírek szerint egy 55-szörös bajnok, igazi sztárklub vetette ki a hálóját a labdarúgóra.

2024. május 28. 20:52

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

Eladhatja egyik legnagyobb értékét a Ferencváros, az africafoot.com legfrissebb információja szerint a Glasgow Rangers figyelmét felkeltette a mali válogatott támadója, Adama Traoré. A portál szerint a skót együttes már tett is lépéseket arra, hogy megszerezze a 28 éves csatárt, és a két fél közötti tárgyalások állítólag előrehaladott státuszban vannak, Traoré közel áll ahhoz, hogy megállapodjon az 55-szörös bajnokcsapattal, amely legutóbb a második helyen zárt a Celtic mögött a skót élvonalban, s a BL-selejtezőben szerepelhet majd. Az africafoot.com úgy tudja, hogy a Rangers 3,5 millió font átigazolási díjat fizethet a Fradinak – írja a Csakfoci.hu. A Rangers mellett állítólag az angol Fulham és az osztrák Sturm Graz is érdeklődik az afrikai csatár iránt.

Traorét 2022 nyarán a Sheriff Tiraspoltól szerződtette az FTC, amellyel két bajnoki címet ünnepelhetett, összesen pedig 73 tétmeccsen 32 góllal és 16 gólpasszal segítette eddig a zöld-fehéreket. A szerződése a zöld-fehérekkel 2025 nyaráig szól. 

A német Transfermarkt szerint a jobbszélső piaci értéke most 4 millió euró. A 47-szeres mali válogatott csatár két éve 2 millió euróért került az Üllői útra a Sheriff Tiraspoltól. 

Vagyis, ha sikerülne őt a nyáron eladni a fent említett összegért, akkor megduplázná a vételárát. A német portál szerint a Fradi keretéből csak ketten értékesebbek nála, az izraeli Mohammed Abu Fani (6 millió euró) és a norvég Kristoffer Zachariassen (4,5 millió euró). Egyébként 2022 októberében volt a legmagasabb, 5 millió euró Traoré piaci értéke. A Transfermarkt szerint 57% az esély arra, hogy a három említett klub közül a futballista a Rangershez kerül végül.

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:40
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­é­k­e­­l­­d­ ­­a­­ ­s­z­e­­­x­­i­­­ ­­p­­­u­n­­­c­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
DrPepper
2024. június 01. 07:56
Miután már csak egy év van hátra a szerződéséből, ha pénzt akar belőle látni a Fradi, most kell eladni, nincs ezzel semmi gond.
alexandrosz-2
2024. május 29. 21:57
Csinos ez a ferencvárosi legény. Passzol a zsidó gazdáihoz. Színben is. Szellemileg is.
zsellér péter
2024. május 29. 13:57
rabszolgapiac undorító hogy lehet igy egy közösséget , csapatot építeni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!