Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Magyar válogatott: csupa móka, kacagás!

2024. május 28. 12:00

Nézze meg, hogy érkeztek meg és edzettek először együtt Szoboszlai Dominikék az Európa-bajnokság előtt!

2024. május 28. 12:00
SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép, fotó: mlsz.hu

A magyar válogatott hétfő délután kezdte meg a közvetlen felkészülést a június 14-én kezdődő Európa-bajnokságra. A Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint Marco Rossi szövetségi kapitány 26 fős keretéből egyelőre 22-en érkeztek meg Telkibe, az Egyesült Államokban (Union Philadelphia) futballozó Gazdag Dániel, a Dél-Koreában (Ulszan HD) játszó Ádám Martin, a Svájcban (Servette) szereplő Bolla Bendegúz, valamint az Angliában (a Championshipben – Sunderland) pályára lépő Callum  Styles később csatlakozik az együtteshez.

A délutáni edzés előtt Marco Rossi (korábbi nyilatkozatát ITT olvashatja) valamint Loic Nego állt a sajtó rendelkezésére. A szövetségi kapitány többek között elmondta: Az eredményekben, a világranglistán elért előrelépésben lemérhető a javulás, de szemmel is látható, hogy magabiztosabb, szervezettebb, fegyelmezettebb lett a válogatott, mint néhány évvel ezelőtt. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az elvárásokkal kapcsolatban a szövetségi kapitány így fogalmazott:

– Nehéz a csoportunk, majdnem annyira erős, mint az előző Eb-n. De 

nem félünk senkitől, magabiztosan várjuk a tornát. 

Bizonyítottuk már, hogy bárki ellen képesek vagyunk nyerni, a legtöbb, amit most tehetünk, hogy a lehető legjobban felkészülünk az Európa-bajnokságra. A német csapat szerintem az Európa-bajnokság fő favoritja, Svájc mindig jól szerepel a nagy tornákon, és rendre továbbjut a csoportjából, és a skótoknak is nagyon erős csapatuk van. Meccsről meccsre kell haladunk, most a Svájc elleni összecsapás a legfontosabb számunkra. Tudjuk, hogy magasak az elvárások, de ez inkább a helyes irányba vezet minket.

LANG Ádám; SZOBOSZLAI Dominik
A hangulatra nem lehetett panasz! Fotó: mlsz.hu

A francia első osztályban (Ligue1) szereplő Le Havre védője (Loic Nego korábbi nyilatkozatát ITT találja) önbizalommal telve nyilvánult meg:

Ezt is ajánljuk a témában

– Már önmagában az nagy büszkeséggel tölt el, hogy részt vehetünk az Európa-bajnokságon, nagyon várom a mérkőzéseket. 

Úgy érzem, az utóbbi időben a válogatott egyre több tiszteletet kap az ellenfelektől, és az eredményeinkkel rá is szolgáltunk erre.

 Magabiztosan várjuk az Eb-t, mindent megteszünk, hogy sikeresen zárjuk a tornát.

A közvetlen Eb-felkészülés első edzésén még csak egy laza átmozgatás és frissítés szerepelt a programban, nem véletlen, hogy remek hangulatban telt a foglalkozás.

   

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Novicsok-5
2024. május 28. 13:20
Aztán sírás lesz a vége, ha már nem képesek komolyan venni.
quantum
2024. május 28. 12:53
Gyerünk srácok, csak lazán és okosan!
Atoszka
2024. május 28. 12:48
Hajrá magyarok, mindent bele !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!