Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

A sportsikerek egyesítik a nemzetet – Fürjes Balázs a Mandinernek

2024. május 22. 22:39

Beszélgetés Fürjes Balázzsal, a NOB állandó magyar tagjával utcai sportokról, veszélyeztetett sportágakról és persze a párizsi olimpiai reményekről.

2024. május 22. 22:39
null
P. Fülöp Gábor

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Az Erzsébet téren már adtak egy ízelítőt, és hatalmas elánnal zajlanak az előkészületek – nagy sikerre számít az utcai sportok budapesti fesztiválján?
Először ejtsük el a medvét, és utána tárgyaljunk a szűccsel! Senki ne bízza el magát, de a feltételek adva vannak, lehet ebből nagy siker. Van egy fantasztikus városunk, Budapest. Van egy remek városi parkunk az Orczy-kertnél, a Ludovika Campus, amely néhány éve teljesen megújult. Elképesztő a változás ahhoz képest, hogy mi volt ott: ember nem járt arra, kerülte mindenki. Szutyok, mocsok, prostitúció, drog jellemezte, immár élettel teli közösségi tér. Szabadidős sportolásra alkalmas terület, amelyet ilyen szép tavaszi időben ellepnek az emberek. Jó helyen van, könnyen megközelíthető. Budapest egyébként egy sportfőváros sportoló és sportszerető lakókkal. Ez pedig egy izgalmas esemény lesz az utcai sportok legnagyobb versenyzőivel, családi fesztivállal, koncertekkel.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:17
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­é­­­k­­e­l­­­d­­­ ­­­a­­ ­­s­z­e­­­x­i­­ ­p­­u­­n­­­c­­­i­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
polárüveg
2024. május 23. 08:33
Fürjes úrnak igaza van. A londoni olimpiánál és a 2016-os labdarúgó EB-nél látványosan megtapasztalhatta bárki. És aki megélte azt az önfeledt, mindenkivel összeboruló népünnepélyt, az tudja, miről beszélek. Na ezért támadják a stadionépítést, a sportolók támogatását, és magukat a sportolókat is! Nehogy már egyesüljön nemzeti önérzetében egy nép a sportsikereiben, mert akkor nem működik a birodalmi "oszd meg és uralkodj" hatalomtechnika. Főként ne egy kelet-európai nép, és legfőképpen ne a magyarok. Nekik a lehajtott fejű szégyenkezést akarják.
Novicsok-5
2024. május 23. 06:34
A sportsikerek egyesítik a nemzetet, ti politikusok pedig széthúzással osztjátok meg azt.
Namond
2024. május 23. 03:27
Baromság, nem mellesleg vélemény buborékos libsi tempó. Fürjes egy üres fejű tuskó, agya helyén orvbán szavait ismétlő magnóval.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!