Szerbia
ÉLŐ
Anglia

„A földkerekség legjobb miniszterelnöke” – így áradozott a klasszis futballista Orbán Viktorról (VIDEÓ)

2024. május 24. 14:33

Kű Lajos azt is megmutatta, hogy kell örülni a magyar sikereknek.

2024. május 24. 14:33

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

A Napi aktuális vendége Kű Lajos olimpiai ezüstérmes magyar labdarúgó volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető a BL-döntő budapesti megrendezéséről is beszélgetett.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Budapesten a Puskás Arénában rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája 2026-os döntőjét az európai szövetség (UEFA) végrehajtó bizottságának szerdai döntése értelmében. Kű Lajos először felidézte, hogy milyen volt 45 évvel ezelőtt BEK-döntőben játszani, majd mikor Velkovics azt kérdezte tőle, hogy, „Gondoltad-e volna, Lajos, hogy 45 évvel később Magyarország Bajnokok Ligája döntőt fog rendezni”, az Aranycsapat Alapítvány ötletgazdája és elnöke úgy reagált, hogy reménykedtünk.

Majd azzal folytatta, hogy „ilyen tandem, ilyen páros, mint itt Magyarországon, a földkerekség legjobb miniszterelnöke és az egyik legnagyobb bankvezér a világ legnépszerűbb sportágának a legnagyobb rajongója.

Ha ők összefognak, akkor más nem jöhet ki, mint ez, kérlek szépen!”

 

Ezt is ajánljuk a témában

A műsorvezető arra is kíváncsi volt, hogy melyik magyar fiatalban lát esélyt arra, hogy BL-döntőben játszon.

Erre Kű azt felelte, hogy

Szoboszlainak mindenképp megvan ehhez a képessége”.

„Viktorék fantasztikus dolgokat tettek”

A legendás sportoló végül arról beszélt, hogy a BL-döntő előtt „Viktorék fantasztikus dolgokat tettek az atlétikában, káprázatosan megszervezték. (...) A vizes világbajnokságot is elemezzük. Szinkronúszás a Vajdahunyad váránál, a toronyugrásnál mindig látták a Parlamentet. A sziget adott otthont a vízilabdának. A nyíltvízi úszást pedig Tihany és Balatonfüred között rendezték meg. 

Káprázatos volt”

– áradozott a műsorban a magyar sportsikerekről Kű Lajos.

Ezt is ajánljuk a témában

A teljes beszélgetést alább tekintheti meg:

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:09
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­­é­­­k­e­­l­­­d­ ­­a­­ ­­s­­­z­­e­x­­­i­­ ­­­p­u­­n­­­c­i­m­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
2024. május 25. 10:43 Szerkesztve
Továbbra is hajrá Lajos és töretlenül jó egészséget! (emlékezve a Solymári Konzervatív Kör által szervezett előadásaidra is)
tapir32
2024. május 25. 03:48
A kompromisszumképtelen és a nyilvánvalóan rossz elképzelései mellett a végsőkig kitartó embert butának hívják vagy Gyurcsánynak.
tapir32
2024. május 25. 03:46
A woke esetében nem tudható, hogy kire és mikor fog lecsapni, nem kiszámítható, nincsenek ismerhető szabályai. A bizonytalanságban tartás útján gyártanak, gyártottak önkorlátozó, öncenzúrázó megfélemlített embereket. A kádári diktatúra is ilyen volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!