Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

A Ferencváros korábbi sztáredzője keményen odaszólt Dejan Sztankovicsnak

2024. május 30. 14:00

Csercseszov azt mondta: sohasem szúrta volna hátba a Fradit.

2024. május 30. 14:00
null

Interjút adott a Nemzeti Sportnak Sztanyislav Csercseszov, amelyben többek között a Fradit ért legutóbbi változásokról is kérdezték, egészen konkrétan Dejan Sztankovics távozásáról. Mint ismert: a szerb tréner elfogadta egy másik klub ajánlatát.

„Amíg én voltam az FTC vezetőedzője, egyetlen pillanatra sem inogtam meg. Büszke voltam, hogy ilyen nagy múltú klubban dolgozhatok, és hogy Magyarország legjobb csapatának vezetői bíznak bennem. Részemről ez nem csupán duma volt. Pedig higgye el, akadtak kecsegtető ajánlataim, előfordult, hogy a fizetésem többszörösét ajánlották. 

Mégsem fordult meg a fejemben egyetlen pillanatra sem, hogy hátba szúrjam a Ferencvárost. Ha dolgozom valahol, szívvel-lélekkel teszem, csak arra összpontosítok, hogy ott érjek el sikereket. 

De még véletlenül sem szeretnék Dejan Sztankovics fölött pálcát törni. Így határozott, az ő élete, az ő karrierje” – fogalmazott az orosz tréner.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Halder_1899
2024. május 30. 14:23
Igaza van az öreg medvének. Hajrá Fradi !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!