„Most voltak a legrosszabbak” – Szoboszlaiékat nagyon lehúzták a BBC-n

2024. április 12. 22:29

A televízió szakkommentátoraitól és egy volt Liverpool-játékostól is kemény bírálatot kapott a csapat az Atalanta elleni vereség miatt.

2024. április 12. 22:29
Liverpool, 2023. december 17.
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa egy kapu mellé ment lövése után az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Manchester United mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2023. december 17-én.

Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

Nagyon kemény kritikát kapott Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool azt követően, hogy az Európa-liga negyeddöntőjében 3–0-s vereséget szenvedett az olasz Atalanta csapatától. A BBC hírportálján megjelent cikk szerint szertefoszlani látszanak a csapat reményei, hogy az idény végén távozó menedzsert, Jürgen Kloppot egy El-győzelemmel búcsúztassák. 

Az olaszok elleni múlt heti kudarc a Liverpool első hazai veresége volt azóta, hogy 2023 tavaszán a Real Madrid 5–2-es győzelmével véget vetett a klub 33 meccses veretlenségi sorozatának. 

Lehetséges, hogy ez volt Jürgen Klopp utolsó európai kupameccse az Anfielden. 

A Liverpool játéka tele volt hibákkal és gyenge teljesítményekkel, a Serie A hatodik helyén álló Atalanta pedig kíméletlenül kihasználta ezt, és a jövő csütörtöki visszavágón már ők az esélyesebbek, hogy bejussanak az elődöntőbe – olvasható a cikkben. 

Ez vitathatatlanul a legrosszabb teljesítmény volt, amit (a Klopp-érában) valaha láttam”

 – ezt már az egykori Liverpool-játékos, Stephen Warnock jelentette ki a BBC Radio 5 Live műsorában. „A Liverpool gyenge volt. A labdával való játékban tele hibákkal” – tette hozzá a volt hátvéd. 

A BBC szerint Klopp nem keresett kifogást a Premier League tabelláján az éllovas Arsenallal azonos pontszámmal (71 pont), de gyengébb gólkülönbségük miatt a második helyen álló Liverpool játékára. „Borzasztó teljesítményt nyújtottunk, így van!” – mondta a német szakember a TNT Sportsnak. „Több játékos ma esti teljesítménye olyan volt, hogy csak néztem: »hoppá, nem is tudtam, hogy ilyen gyengén is tud játszani!«. Borzasztó volt.” – idézte Kloppot a BBC. 

Ezt is ajánljuk a témában

Szoboszlai Dominik szintén megkapta a magáét a kritikusoktól, legyenek azok szakportálok, mint például a Whoscored, vagy mezei kommentelők –  a Liverpool játékosai közül sokaktól a magyar labdarúgó kapta a leggyengébb értékelést.

Az alábbi videóba összevágták Szoboszlai tegnapi megmozdulásait – tényleg nem ez volt élete meccse!

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:46
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­­ö­­g­ö­­­s­­­ ­­l­á­­n­­y­o­k­­­ ­v­­á­­­r­n­­a­­­k­­­ ­­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
választópolgár
2024. április 14. 17:59
Egymás után sorozatban megnyert 28 meccs után pár gyengébb szereplés és egyből fröcsög mindenki.
polárüveg
2024. április 12. 23:44
A csapatból épp az erőssége tűnt el: a penge játék. A pontosság, átlátás, a kreatív villanások. Az eddigiekhez képest ki volt herélve a játék. A játékosok pihenésének, kialvatlanságának kellene utána menni.
laikus19-2
2024. április 12. 22:43
A nem egyenkottából játszó, technikásabb déli csapatok (olasz, spanyol, stb.) rendszeresen megfricskázzák az inkább erőfocira építő "északi" csapatokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!