Megint Miskolcra látogat a Fradi – a válogatott csatár ezt egyszer már csúnyán megjárta ebben a szezonban

2024. április 02. 14:39

Izgalmas összecsapások a sorozat negyeddöntőjében. Mekkora esélye van a másodosztályú csapatoknak megnyerni a Magyar Kupát?

2024. április 02. 14:39

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Kedd este a Kisvárda–MTK összecsapással veszi kezdetét a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőinek sora, szerdán a Vasas–Paks, a Diósgyőr–Ferencváros slágermeccs, majd csütörtökön a Nyíregyháza–Kecskemét mérkőzés következik. A nyolc állva maradt csapatból kettő is másodosztályú, nagy kérdés, hogy mire mennek a nagyágyúkkal szemben.

A nyírségiek vezetik az NB II-es bajnokságot,

hétvégén éppen megdöntötték a leggyorsabb magyarországi gól rekordját

és a kecskeméti lilák ellen is a továbbjutás reményében lépnek pályára.

Ezt is ajánljuk a témában

A Gera Zoltánnal készülő Vasas jelenleg a dobogó harmadik fokán áll az NB II-ben, az angyalföldiek a legjobb négy közé jutásért a sokáig NB I-es éllovas Pakssal néznek farkasszemet az Illovszky Rudolf Stadionban, míg a diósgyőriek a listavezető Ferencvárossal játsszák a slágermeccset.

A bajnokságban ősszel 2–1-re nyert a Fradi Miskolcon, azon a meccsen dőlt ki hosszú időre a zöld-fehérek válogatott csatára, Varga Barnabás.

Hetekig bajlódott sérüléssel, így nem állhatott Marco Rossi rendelkezésére sem a válogatott sorsdöntő Eb-selejtezői során.

Ezt is ajánljuk a témában

A kedd esti Kisvárda–MTK találkozón az NB I-es kiesés rémétől fenyegetett hazaiak egy utolsó nagy dobásra készülnek a fővárosi kék-fehérek ellen, a két élvonalbeli gárda meccse abszolút háromesélyes.

MOL Magyar Kupa 2023-24
negyeddöntők:
Kisvárda–MTK
Vasas–Paks
Diósgyőr–Ferencváros
Nyíregyháza–Kecskemét

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:51
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­ö­­g­­ö­­s­­ ­l­­­á­­­n­y­o­­­k­ ­v­á­­r­­­n­­­a­k­­­ ­­­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
Halder_1899
2024. április 02. 15:19
"csúnyán megjárta" 2-1es verség nálam nem csúnyán megjárta, ott ki lehet kapni egy góllal, még ha nem is öröm a vereség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!