Hivatalos: Dárdai távozik Berlinből, a Wolfsburgnál folytatja!

2024. április 06. 17:02

Dárdai Pál legkisebb fia, a 18 éves Bence hosszú távú szerződést kötött az élvonalbeli klubbal.

2024. április 06. 17:02
DÁRDAI Bence
Vámos Tamás

Nyitókép, fotó: wfl-wolfsburg.de

Idősebb Dárdai Pál mindig is hangoztatta: három fia közül a legkisebben látja leginkább azt a lazaságot és jó értelemben vett vagányságot, amely révén igazán kiemelkedő futballista válhat belőle.

Ezt a gondolatmenetet ismerve nem is akkora meglepetés, hogy a 18 éves Bence (aki éppen Magyarországon nyert korosztályos Európa-bajnoki címet Németország együttesével) profi szerződést kötött a Wolfsburggal.

 A német klub nem közölte a kontraktus hosszát, ám Sebastian Shindzielorz sportigazgató elismerően nyilatkozott Dárdai Pál legkisebb fiáról:

Rendkívül örülünk annak, hogy Bence minket választott. Ő egy fiatal és nagyon tehetséges játékos, aki a Herthánál tette meg az első lépéseit a profi futballban, és már a másodosztályban is bizonyította, milyen minőséget képvisel. 

DÁRDAI Bence
Dárdai Bence U17-es Európa-bajnoki címet szerzett Németország együttesével. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A Wolfsburgnál még nagyobb szintű fejlődésre lesz lehetősége Bencének. Szeretnénk ebben támogatni őt, és izgatottan várjuk a közös jövőt! Dárdai Bence eddig kilencszer lépett pályára a Herthában, nyolcszor a Bundesliga II-ben, egyszer a Német Kupában. Ami teljesen egyértelmű: a Wolfsburggal kötött hosszú távú megállapodás új távlatokat nyithat a pályafutásában!

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:49
🍓 ️ ­­A­ ­d­ö­g­­­ö­­­s­ ­­­l­á­­­n­y­­o­­k­ ­­­v­á­­r­­n­­a­k­ ­­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Halder_1899
2024. április 06. 17:40
Gyerünk Bence !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!