Harry Kane nemes bosszúja jöhet

2024. április 17. 11:23

Az Arsenal 9 évesen eltanácsolta az angol válogatott gólrekorderét, aki most a Bayern München futballistájaként újra betalálna az Ágyúsoknak. Eddig 20 meccsen 15-ször szomorította őket.

2024. április 17. 11:23

Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Nagy meccs lesz szerda este Münchenben. A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Bayern az Arsenalt fogadja. Az első mérkőzésen 2–2 lett a végeredmény, tehát teljesen nyitott a párharc. Harry Kane, a Bayern München sztárcsatára a The Telegraph munkatársának nyilatkozott arról, hogy mindig extra motivációt jelent számára az Arsenal ellen pályára lépni.

„Évente legalább kétszer találkoztunk velük, és mivel városi rivális volt a Tottenham és az Arsenal, ezek mindig komoly derbik voltak. Talán persze azért is jelent sokat ellenük pályára lépni, mert 9 évesen eltanácsoltak a klubtól, és éppen ezért midig bizonyítani akarom nekik, hogy hibát követtek el. Igazából én olyan típusú játékos vagyok, aki a karrierje minden percében bizonyítani próbálta, hogy joggal tart ott, ahol. Ez benne van a DNS-emben, ameddig csak abba nem hagyom a futballt, mindig lesz valaki, akinek bizonyítani akarom, hogy nem jól ítélt meg” – mondta a Bayern csatára.

Azért azt is elárulta, hogy az Arsenal elleni visszavágóra nem élete mérkőzéseként tekint. Ez is csak egy lesz a fontosabb mérkőzések közül.

„Azért nem úgy állok hozzá a meccshez, hogy azért különösen fontos számomra, mert gyerekként eltanácsoltak az Arsenaltól, 

nem emiatt akarok szerdán gólt szerezni ellenük, hanem a továbbjutás miatt. A Bayern játékosaként csakis a trófeaszerzés lehet a cél, és ebben szeretnék a lehető legtöbbet segíteni a csapatnak, hogy ez épp az Arsenal kárára jöhet össze, az csak hab a tortán” – mondta Kane.

Az angol válogatott csatára a BL-negyeddöntő első mérkőzésen Londonban 11-esből köszönt be, amit szívesen megismételne, akár többször is, de persze akkor sem lenne szomorú, ha mások góljaival nyernének, s jutnának az elődöntőbe.

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:49
🍓 ️ ­­A­ ­­d­ö­­­g­­­ö­s­­­ ­l­á­­­n­y­­o­k­ ­v­á­­r­­­n­a­­k­­ ­­r­­­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Király Kávéház
2024. április 17. 14:16
Harry Kane - Hörri Kén - Hurrikán :)
Pernahajder
2024. április 17. 11:36
Ebbe a cikkbe hogy nem került be az a Sozbozakárki? Kipukkant a lufi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!