Gerard Piqué gyanúba keveredett: 4 millió eurót keresnek rajta!

2024. április 04. 14:51

A korábbi 102-szeres válogatott futballista több számlájának lenyomozását kérte a Civil Gárda (La Guardia Civil), miután a már visszvonult klasszis a cégén keresztül gyanúba keveredett a négycsapatos Spanyol Szuperkupa szaúdi megrendezése kapcsán.

2024. április 04. 14:51
PIQUÉ, Gerard;

Nyitókép: Piqué magyarázkodásra kényszerül Fotó: MT/EPA/EFE Quique García 

***

A vizsgálat elsődleges célja, hogy kiderítsék: a világ- és Európa-bajnok klasszis adott-e anyagi hozzájárulást a Spanyol Labdarúgó Szövetség korábbi elnökének, Luís Rubialesnek vagy a szervezet más tisztségviselőinek a tárgyalások során.

 A sportvezetőt egyébként egy szerdai akció során, a madridi repülőtéren már letartóztatták és ki is hallgatták.

 

Gerard PIQUÉ
A pályán minden könnyebb volt... Fotó:  MTI/EPA/EFE Marta Pérez

Piqué Kosmos nevű cége azok után kerülta La Guardia Civil látókörébe, miután információt kaptak arról, hogy a volt válogatott klasszis ezen keresztül bonyolította le a helyi labdarúgó-szövetséghez (RFEF) kapcsolhazó üzleteit. A Civil Gárda az ügyben eljáró bírót és további hivatalos személyeket már a gyanú felmerülésekor, több mint másfél éve arra kért, hogy küldjön jogsegélykérelmet többek között Andorrába, ahol Piqué a cége hivatalos banki ügyeit is intézte.

A gyanú egyik fő szála szerint ugyanis Gerard Piqué Kosmos nevű cégéhez nem kevesebb mint 4 millió eurós (mintegy 1,6 milliárd forintos) átutalás érkezett sikerdíj gyanánt egy szaúdi állami vállalattól,

 bizonyos Selától annak érdekében, hogy a Spanyol Szuper Kupát ne hazai környezetben, hanem Szaúd-Arábiában rendezzék meg. 

Nyilvánvaló, hogy a történet itt még nem ért véget – kíváncsian várjuk a további fejleményeket! 

 

 

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:50
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­­ö­g­ö­s­ ­­l­­á­­n­y­­­o­­­k­­­ ­­v­­­á­­r­n­­­a­k­ ­r­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­𝗡
akkor ki
2024. április 04. 16:42
szarosalex keze is benne van, de 96feriné a bulgár zsidókat bérelte fel, hogy kavarják a szart. Nem tehetek róla, mindenről a moslékosok jutnak az eszembe.
5m007h 0p3ra70r
2024. április 04. 16:26
Tóni kölcsönkérte jaktozáshoz.
Dorset Naga
2024. április 04. 15:29
Helyesen csendörségnek fordítják, és így van értelme is. Ez nem holmi civil szervezet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!