Felajánlotta szolgálatait Marco Rossinak a Fradi brazil támadója

2024. április 21. 22:29

Marquinhos a magyar válogatottba vágyik.

2024. április 21. 22:29
VARGA Barnabás; MARQUINHOS

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Ha Marco Rossi is úgy akarja, nem csak zöld-fehérben pacsizhat a gólok után Varga Barnabás és Marquinhos, de meggypiros szerelésben is. Legalábbis a Ferencvárossal a hétvégén bajnoki címet ünneplő brazil támadó felajánlotta a szolgálatait a szövetségi kapitánynak. Azt írta X-oldalán (korábbi Twitter), hogy minden vágya, hogy pályára lépjen a magyar címeres mezben.

A 24 éves dél-amerikai támadó 2022 februárjában igazolt a bolgár Botev Plovdivtól a Ferencvároshoz, amellyel zsinórban harmadik bajnoki aranyérmét ünnepelhette. Marquinhos korábban nem szerepelt brazil korosztályos válogatottban.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:41
🍓 ️ ­A­­ ­d­­ö­g­­­ö­s­­ ­l­­­á­­n­y­­o­k­­­ ­­v­á­­r­­n­­­a­k­ ­­r­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
Menhetten
2024. április 22. 14:57
Fradisták, milyen érzés lesz a náci orosz diktátor csicskájának lenni? Véres rubelek gurulhatnak a magyar maffiaállam "bajnokcsapatához". Az orosz terrorállam legnagyobb vállalata a Gazprom szponzorálhatja a következő szezonban. Emlékezetes, hogy a nagy pénzügyi nyomás ellenére a németországi Schalke futballklub felmondta az eredetileg 2025-ig meghosszabbított szerződését a Gazprommal, miután Oroszország teljeskörű inváziót indított Ukrajna ellen.. A magyarországi orbáni diktatúra 14. évében nehéz volt már olyat lépni, ami egykori szép emlékeket összemocskolja, de az, hogy a Ferencváros labdarúgó klubját a tömeggyilkos diktátor, Vlagyimir Putyin fő csicskájává tegye, minden képzeletet felülmúl, és óriási szégyen minden Ferencváros-szurkoló számára!..
zolka50-52
2024. április 22. 09:27
Na ne!
ztibi
2024. április 22. 08:41
Jól elinflálják a magyar állampolgárságot. Mit tett az asztalra, azon kívül, hogy itt focizik, nem kevés pénzért? Hagyjuk már, magyar fiatalt kell támogatni, menedzselni. Én is szeretnék az USA elnöke lenni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!