„Nem szeretném, ha árulónak tartanának” – jelentette ki Marco Rossi

2024. március 12. 13:40

A jövőjéről is beszélt a szövetségi kapitány Telkiben.

2024. március 12. 13:40
ROSSI, Marco

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

***

Mint arról beszámoltunk, több újonc is bekerült a törökök és a koszovóiak elleni hazai felkészülési mérkőzésekre készülő magyar labdarúgó-válogatott 25 fős keretébe, melyet kedden ismertetett Marco Rossi szövetségi kapitány. Az 59 éves szakember a Telkiben tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Dárdai Pál fia, a Hertha BSC játékosa, Dárdai Márton rendkívül fontos poszton, belső védőként először húzhatja magára a meggypiros mezt.

Ezt is ajánljuk a témában

Tartja a szavát Marco Rossi

Marco Rossi a sajtótájékoztatón azt is kijelentette, hogy tartja magát a szerződésében vállaltakhoz, tiszteletben tartja az adott szó jelentőségét, vagyis ha rajta múlik, a világbajnoki selejtezőket is vele a kispadon kezdheti meg a nemzeti csapat.

Ha bármilyen okból távozom majd a posztomról, azt békében szeretném megtenni. Nem szeretném, ha árulónak tartanának Magyarországon. Az, hogy itt ülhetek, az a karrierem csúcsa. Bármi is történik, ilyen presztízsű feladatot nem kaphatok a jövőben”

– erősítette meg az olasz szakember.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:02
🍓 ️ ­A­­ ­d­ö­­g­­­ö­­s­­ ­­­l­­­á­­n­­y­o­­k­­­ ­­v­á­­­r­­n­­a­k­­­ ­­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Bunyevac1964
2024. március 12. 22:02
Szobrot és egy teret róla elnevezve ! Ez a minimum. Megtanította a fiatalokat, hogyan kell a himnuszt énekelni .
lefty67
2024. március 12. 19:20
A fociban gyorsan változnak a dolgok ( lásd: Dominak volt egy közepes meccse egy csúcsrangadón és többen már temetik), de Rossinak van hitele! Ha nyerünk nem szeret bele a csapatba, ha kikaptunk nem omlik össze! Már ezzel több mint a magyar edzők!
Takagi
2024. március 12. 17:45
Korrekt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!