Kiakadt a berlini edző Schäfer András piros lapján

2024. március 09. 09:52

A kiesés elől menekülő berliniek ráadásul még ki is kaptak 2-0-ra.

2024. március 09. 09:52
VfB Stuttgart - 1. FC Union Berlin

Nyitókép: Tom Weller / DPA / AFP

***

A Bundesliga 25. fordulójának péntek esti nyitómeccsén (Stuttgart–Union Berlin) Schäfer András is a fűre lépett, sajnos azonban nem a legjobban alakultak a dolgok: a 69. percben, nem sokkal a Stuttgart második gólja után állította ki a játékvezető a magyar válogatott középpályást, aki hátulról próbálta szerelni ellenfelét, de a labdát nem érte el, ellenben nyújtott lábbal, talppal eltalálta a stuttgarti térdét.

Nagyon nem értett egyet a kiállítással Nenad Bjelica, az Union Berlin edzője. 

Ha ez piros lap, akkor minden meccsen hat-hét kiállításnak kellene lennie 

– fakadt ki a Kicker cikkében.

Schäfer először kapott piros lapot a Bundesligában, korábban volt már azonban egy kiállítása az Union Berlinben, még 2022-ben a Malmö elleni Európa-liga csoportmeccsen küldték le a pályáról, akkor egy labdavesztés után lerántotta ellenfelét. 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­­ö­­­g­ö­­s­ ­l­­­á­­­n­­y­­­o­k­ ­v­­­á­­r­­n­­a­­­k­­­ ­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!