Így mondta meg Suhajda Szilárd felesége a kisfiuknak, hogy a hegymászó meghalt és nem jön haza (Videó)

2024. március 03. 14:28

Legindi Tímea őszintén mesélt a nehéz pillanatokról.

2024. március 03. 14:28
SUHAJDA Szilárd
Vámos Tamás

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: először szólalt meg Suhajda Szilárd felesége a hegymászó tragédiája után. Erről itt olvashat részletesebben. Csisztu Zsuzsának adott interjújában Legindi Tímea őszintén mesélt a nehéz pillanatokról is.

Ezt is ajánljuk a témában

Így mondta meg a kisfiuknak, hogy a hegymászó meghalt és nem jön haza

Mint a feleség elmesélte, kisfia, Soma az óvodában folyamatosan, nagy lelkesen tudósított a társainak, hogy a Himalája meghódítása kapcsán éppen merre is tart az édesapja. 

„Mint egy jó asszisztens, ő volt a kollégám. Soma köszöni szépen, egyébként jól van, nagyon aktív, sportos kisfiú, aki egy szerető közegben tölti  mindennapjait. Az óvodában mindenki nagyon rendes, készséges volt vele, mindenben segítettek. az óvónőkkel telefonon beszéltem. Amikor bekövetkezett a tragédia, az egy szívbe markoló pillanat volt, hiszen ki kellett mondanom Somának: »Apa meghalt... Nem jön haza, ketten leszünk...« Közben megfogtam a kezét és azt is mondtam neki: én vigyázok mostantól rád...”.

Elfogultság nélkül mondhatom, hogy ő egy okos kisfiú, egy ötéves gyerek ezt már megérti”

– tette hozzá az édesanya. 

(A videó ezen pontján Legindi Tímea elsírta magát... – a szerk.)

A beszélgetés említett részét az alábbi videóban, 1 óra 13 perctől kezdődően tekintheti meg:

 

***

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:06
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­­­g­­ö­s­­ ­­l­­á­­n­­y­o­­k­ ­­­v­á­r­­­n­­­a­­­k­­ ­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­­𝗡
453682
2024. március 03. 18:32
Kia faxomat érdekel mit mondott ez az idióta? Jöhet a következő: Bagdy Emőke hogyan dolgozta fel a fia halálát 10 részes sorozat.
békalepcse2.0
2024. március 03. 18:02
Tötént az eset egy hajléktalanokat ellátó helyen, hogy jöttek ismeretlen emberek és egy inkriminált zsegre sorban felakasztották magukat... Hívtak lélekturkászokat, nem segítet.. Aztán jött egy aki azt monta talán húzzak ki azta szeget a falból!... Utána nem történt egyetlen öngyilkossag sem ott! Talán le k³n3 állítani az öngyilkosok oda áramlását, akármilyen jó üzlenek néz ki akkor is!
Burg_kastL71-C
2024. március 03. 16:37
" ... egy ötéves gyerek ezt már megérti ... " Ha nem is mondja, de beleivódott örökre, hogy ha hegy közelébe kerül, akárhol, ott az apját fogja majd keresni. Soha nem szabadul az érzéstől, hogy csalódást okozott neki az apja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!