Örömhír a válogatottnál – lehet, hogy mégis játszhat az Európa-bajnokságon Rossi kulcsembere

2024. február 19. 18:37

Az előző Eb-ről térdsérülés miatt lemaradt középpályást most is műtötték, de barátja szerint időben felépülhet.

2024. február 19. 18:37
Budapest, 2023. március 27.
Szoboszlai Dominik (b) és Kalmár Zsolt, a győztes magyar válogatott tagjai a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk G csoportjában játszott Magyarország-Bulgária mérkőzés után a Puskás Arénában 2023. március 27-én. Magyarország-Bulgária 3-0.
MTI/Czeglédi Zsolt

Jól halad a rehabilitációval Kalmár Zsolt, a magyar válogatott és a Fehérvár FC labdarúgója – mondta a Borsnak a sportoló egyik közeli barátja, aki reméli, hogy a középpályás ott lehet a nyári németországi Európa-bajnokságon. Kalmár Zsolt még novemberben szenvedett térdsérülést, és december végén meg is műtötték, majd januárban újabb beavatkozásra volt szüksége.

Ezt is ajánljuk a témában

Ekkor úgy tűnt, a labdarúgó kénytelen lesz kihagyni a 2024-es Eb-t, ugyanis minimum fél éves rehabilitációra lenne szükség a visszatéréséhez. A Fehérvár FC ekkor egy közleményben jelezte, hogy Kalmár felépülése „további hónapokat vesz majd igénybe”. A válogatott labdarúgó a 2021 március 31-én rendezett Andorra elleni válogatott mérkőzésen szintén komolyan megsérült, ezért nem szerepelhetett a 2021-ben rendezett részben magyar rendezésű Eb-n.

Ennek fényében még drámaibb a 36-szoros magyar válogatott labdarúgó jelenlegi helyzete, de most – ha biztosat nem is tudni – mégis 

legalább felcsillant a remény, hogy Kalmár Zsolt esetleg mégis pályára léphet Németországban az Európa-bajnokságon.

A Mandiner szerkesztőssége nevében mielőbbi felépülést kívánunk Kalmár Zsoltnak, és reméljük, hogy az Eb-n is láthatunk tőle olyan megoldásokat, mint ez a görögök elleni szabadrúgásgól (1:45-től)!

A Kalmár Zsolttal készülő interjúnk hamarosan olvasható lesz a Mandiner.hu-n!

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sp7z
2024. február 20. 19:07
Nagyon jó Kis futballista! Hajrá KZS! Kellesz!
lefty67
2024. február 19. 19:37
Jó mentalitású, de üveglábú, kiegészítő ember.
Sztrovacsek
2024. február 19. 19:33 Szerkesztve
Csak nehogy az EB-n pukkadjon ki ez a lufi!
machet
2024. február 19. 19:32
Gyógyuljon meg de nem hinném hogy azzal a térddel perspektivikus lesz.Persze a média akkor is nevezheti "kulcsembernek" ha már csak gombfocizni fog majd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!