Megtalálta Mohamed Salah utódját a Liverpool?

2024. február 13. 16:05

Nyáron távozhat a Wolves-tól a portugál labdarúgó, akit Mohamed Salah helyére nézett ki Szoboszlai Dominik klubja.

2024. február 13. 16:05

A 23 éves csatárt 2027 nyaráig köti szerződés a Wolverhamptonhoz, amelyben zseniálisan futballozik mostanság. Nem meglepő, hogy több nagy klub is szeretné megszerezni. A Liverpool mellett az Arsenal is érdeklődik iránta, de a vörösök már túl vannak pár tárgyaláson, és állítólag 60 millió fontot ajánlottak a támadóért. A Pool komoly érdeklődése a Mo Salah hosszú távú Anfield roadi jövőjével kapcsolatos folyamatos aggodalmak eredménye. És ehhez jött még az is, hogy a vezetőedző, Jürgen Klopp januárban bejelentette, a nyáron távozik.

Neto a december végi visszatérése óta kiváló formában van, annak ellenére, hogy a szezon elején combizomsérülést szenvedett. A fiatal portugál három gólt szerzett és nyolc gólpasszt adott azóta az angol Premier League-ben. Jó megoldás lehet Salah pótlására, akinek a helyzete kétségtelenül hatással lesz több nyári átigazolásra. Sok függ attól, hogy az egyiptomi csatár marad-e a Liverpoolban, vagy máshol folytatja pályafutását.

Fotó: Nathan Stirk/Getty Images

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2024. február 13. 19:04 Szerkesztve
Rossz címadás... ezt sasoljátok: Szoboszlai csapata megtalálta Szoboszlai ex csapattársa helyére Szoboszlai új csapattársát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!