Kubatov kiállt a román szurkolók rasszista támadását elszenvedő játékosa mellett

2024. február 06. 14:42

Béatrice Edwige sírva fakadt a pályán az őt ért rasszista megnyilvánulások miatt.

2024. február 06. 14:42
null

Az FTC-Rail Cargo Hungaria 23–20-ra nyert vasárnap a Rapid Bucuresti otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája 12. fordulójában. A mérkőzés telt ház előtt, kiváló hangulatban zajlott, a bukaresti klub végig korrekten járt el a rendezés során, a mérkőzés lefújása után azonban néhány hazai szurkoló rasszista megnyilvánulásokat tett Béatrice Edwige irányába – írja az Index.

Edwige a mérkőzés után azt mondta, hogy odament a meccs után az egyik szurkolóhoz, és megkérdezte tőle, mi a baja.

„Azt mondta, nem volt semmi, és úgy tett, mintha semmi sem történt volna. Semmi bajom a Rapid-drukkerekkel, mert csak egy egyénről van szó, egy buta emberről. Sem a kézilabda, sem én nem érdemlem meg ezt. Remélem, hogy soha többet nem teheti be a lábát a csarnokba. 

Nem érdemli meg, hogy Rapid-szurkolónak nevezze magát”  

– tette hozzá Edwige, akiből a lefújás után kitörtek az érzelmei.

A sportoló mellett Kubatov Gábor állt ki Facebook-oldalán egy közös fotóval, és azt írta:

a Fradi egy család!”

Nyitókép: Kubatov Gábor Facebook-oldala

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
numero1-2
2024. február 08. 13:33
A fejlet román nép 🤣kultura semmi. Mi is itt tartottunk a 90es években . Emlekszek a bedobalt banánra a fradi palyan . De eltelt 30 év es meglehet nézni hogy melyik ország mit fejlödik. És ez nem pénz kérdése. Ez inteligencia.
yonehom
2024. február 06. 21:35
Szexy nigger csaj.
alexandrosz-2
2024. február 06. 20:33
Majom az majom marad, akármilyen jelmezt adsz rá.
csapláros
2024. február 06. 16:11
Ugandai Bubu 2024. február 06. 15:04 ..."Black Lives Matter Kubaszov elvtárs! ;)"... Ne mondd, hogy Bubu Lives no Matter!? A tiéd még jobban számít, azzal, hogy fosként itt trágyázod az elvtársi gombáidat...mindenki nagy derültségére!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!