Gera Zoltán elmondta, hogy ülhet egy Fradi-legenda a Vasas kispadjára

2024. február 28. 06:50

Az egykori klasszis megtisztelőnek érzi, hogy a Vasasnál dolgozhat.

2024. február 28. 06:50

Ahogy megírtuk, beleálltak a fradisták Gera Zoltánba, miután elvállalta a Vasas vezetőedzői posztját. A csapat újdonsült vezetőedzője kedden délelőtt megtartotta első edzését a Fáy utcában, amelyet követően első benyomásairól és céljairól nyilatkozott a Vasas honlapjának.

„Egy ideje már foglalkoztatott a gondolat, hogy az utánpótlás-válogatottnál szerzett tapasztalataimat egy klubcsapatnál is hasznosítsam. A közelmúltban történtek már megkeresések, azonban most, 

a Vasas irányítása egy olyan lehetőségnek tűnt a számomra, amelyet meg akartam ragadni”

 – mondta Gera.

Hozzátette: „Nagyon várom a közös munkát, össze sem lehet hasonlítani egy nemzeti együttes irányításával. Sorra jönnek a mérkőzések, nincsenek többhónapos szünetek, ez a fajta légkör és körforgás pedig már hiányzott az életemből. Most éreztem elérkezettnek az időt a váltásra és bár komoly a feladat, hiszen 

egyértelműen a feljutás kiharcolása a cél, képesnek tartom rá a csapatot. Játékosként is szerettem a kihívásokat,

 sosem hátráltam meg tőlük, lelkes vagyok az előttünk álló időszakot illetően. Megtisztelő, hogy a Vasashoz kerültem és ezt nem udvariasságból mondom, tényleg így érzem, remélem, hogy sok közös siker vár ránk.”

Hangsúlyozta: a legfontosabb az, hogy folyamatos fókusz legyen a mérkőzéseken, és az ahhoz hasonló találkozókat, amelyek korábban döntetlenre végződtek, a jövőben a saját javukra fordítsák. 

„Szeretném átadni azt a fajta győztes mentalitást a játékosoknak, amely mindig is jellemző volt rám.

 Fontos, hogy védekezésben és támadásban is szervezettek legyünk és bár nyilván a pályán kapnak egyfajta szabadságot a futballisták, rendszerben gondolkozom, így mindenkinek tudnia kell, mi a feladata” – emelte ki a volt válogatott ikon.

Gera Zoltán mellett Csizmadia Csaba is csatlakozott szakmai stábhoz, vele kapcsolatban így nyilatkozott: „Stábban gondolkozó ember vagyok, nyitott vagyok a segítők véleményére, de a felelősség és a végső döntés az enyém. Csizivel az elmúlt időszakban együtt dolgoztunk az U21-es válogatottnál,

 különböző karakterek vagyunk, de jól megértjük egymást. 

Nagy tapasztalata van, örülök, hogy ő is velünk van. De ez igaz a már itt lévő szakemberekre is.”

Az első gyakorlás tapasztalataival kapcsolatban Gera abszolút pozitívumokról beszélt, véleménye szerint mindenki koncentráltan és kellő alázattal állt bele a munkába. Kiemelte, bízik abban, hogy csapatunk fokozatosan átveszi majd azt a fajta mentalitást és gondolkodásmódot, amelyet a stábbal együtt elvár az együttestől – tudjuk meg a Vasas honlapjáról.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Vasas Facebook-oldala


 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:15
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­­ö­­g­ö­s­­­ ­­­l­­á­­n­y­o­­­k­ ­­­v­­á­r­­n­a­­­k­­ ­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
ProletarFC
2024. február 29. 17:50 Szerkesztve
8 éves voltam amikor bajnok lett a Vasas, utoljára Váczi Zoli és Hámori Feri irányításával volt Angyalföldön olyan csapat, amelyik megérdemelte volna a bajnoki címet. Régi szép idők https://www.youtube.com/clip/UgkxSlyxuM5nbXhW62XRekV2HQZlbqhQLlBb
Srptk
2024. február 28. 08:20
Sok sikert kívánok, Zoltán!
oberennsinnen49
2024. február 28. 07:13
Lilaként kívánok sikert Gerának és ennek a - magyarokra építő - Vasasnak. Csak azok a reménytelen U-válogatott meccsek ne lettek volna..., de sajnos, voltak. Ami kétségeket vet fel, és nem kis kétséget, lesz-e siker? ha minden jól működik, akkor is, legalább 1-2 év, míg érezhető javulás jöhet. Bár erre Tímár Krisztián Nyíregyházán rácáfolt. Eddig, mert a magyar játékos zsigerből úgy viselkedik, amikor emelkedni kezd a teljesítménye, hogy minden rendben, nem kell többet és jobbat edzeni ma, mint tegnap, mert megy ez így is... és ezzel bemondta a kontrát önmaga ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!