„A teljes felelősséget magamra vállalom” – megvan a bűnös, aki miatt kikapott a Liverpool (VIDEÓ)

2024. február 06. 10:02

A felelős mindent magára vállalt.

2024. február 06. 10:02

Vasárnap a Liverpool Szoboszlai Dominik nélkül veszítette el 3-1-re az Arsenal elleni rangadót. Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: miután a magyar klasszis remekelt a Chelsea elleni mérkőzésen és többek között egy fejes góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt, kiderült: tovább vizsgálják Szoboszlai sérülését, ezért nem utazhatott az Arsenal elleni mérkőzésre.

Az Ágyúsok harmadik góljukat a 92. percben lőtték. A csapat második gólja fájt csak igazán a Liverpoolnak, az ugyanis jelentős részben Virgil van Dijk hibáján múlt.

Történt ugyanis, hogy Gabriel Martinelli jól kihasználta, hogy Alisson és Virgil van Dijk nem értette meg egymást, és a hazaiak brazil támadója 15 méterről az üres kapuba guríthatta a labdát.

„Ez egy nagyon nehéz nap, fordulópont volt, amikor 2-1-re alakult az állás, és ezért a bekapott gólért

a teljes felelősséget magamra vállalom”

– mondta a lefújás után van Dijk.

„Ez fáj. Különösen nekem, de a csapat többi tagjának is” – mondta.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: OLI SCARFF / AFP

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paenumbra
2024. február 06. 15:10
"Bűnös"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!