Sejtelmes fotót közölt Kapás Boglárka – hazai közönség előtt vonulna vissza

2024. január 22. 08:34

Instagram-bejegyzésben tudatta a nagyérdeművel, hogy a rövidpályás világbajnokság lenne az utolsó profi versenye.

2024. január 22. 08:34
null

November közepén mi is megírtuk, hogy Kapás Boglárka a párizsi olimpiával zárná le pályafutását, azonban Instagram-oldalán egy sejtelmes bejegyzés arról árulkodik, hogy más tervei vannak az úszónőnek. 

Kapás Boglárka több fotót is megosztott az Instagram-oldalán, amelyek közül az egyik a naptárjáról készült. A decemberi menetrendnél az olvasható, hogy

„Rövidpályás vb (?), visszavonulás”.

A párizsi tervét illetően megerősíti, hogy a naptárjába beírta, „Olimpia Párizs (utolsó)”, azonban a posztjából kiderült az is, hogy

lehet mégis inkább hazai közönség előtt búcsúzna decemberben, ugyanis ekkor tartják a rövidpályás világbajnokságot Budapesten.

Nyitókép: Hegedüs Róbert

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. január 22. 16:01
Cuki lány! Sok sikert és boldogságot!
zakar zoltán béla
2024. január 22. 14:13
Egerszegi volt hasonló!!!!!!!!! Búvár Kund 9:39
Töki
2024. január 22. 14:10
Sok sikert, majd a civil életben, bár előbb lesz 1 olimpia, ahol szintén kell 1 jól úszó Bogi. Aztán jöhetnek a gyerkőcök.;)))
Búvár Kund
2024. január 22. 09:39
Köszönjük Bogi! Az utóbbi két évtized egyik legaranyosabb és legszerethetőbb sportolója vagy/voltál ! Ráadásul sikeres is! Sok sikert a civil életben ! Reméljük nem sokára már az anyuka szerepben tündökölsz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!