Sallai győztes gólt szerzett a Freiburgban Szalai Attila csapata ellen (videó)

2024. január 20. 18:30

A fekete-fehérek Sallai Roland találatával nyertek a Szalai Attilát ezúttal is nélkülöző Hoffenheim ellen a német labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.

2024. január 20. 18:30

A magyar válogatott támadó a 3–2-re megnyert mérkőzést a 85. percben döntötte el az ekkor már emberhátrányban lévő Freiburg javára, közeli fejesét még védte a vendégek kapusa, a kipattanót viszont már belőtte a léc alá. 

A 26 éves játékosnak ez volt a hatodik gólja a mostani szezonban, a bajnokságban harmadszor talált be.

Szintén a német első osztályú bajnokságból származó hír, hogy a VfL Bochum-VfB Stuttgart mérkőzés az első félidő után félbeszakadt, mivel a szurkolók eltorlaszolták a főbb kijáratokat, ezzel tüntetve a liga tervei ellen, melyek szerint külső befektetőt vonnának be a Bundesliga működtetésébe.

Fotó: Christian Kaspar-Bartke/Getty Images

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2024. január 21. 06:41 Szerkesztve
Sallai Attila ugyanolyan színű mezben lőtt gólt, mint a Nagy Szoboszlai Dominik! Véletlen lenne? Aligha...
Töki
2024. január 20. 21:25
Vajon Szalai Ati is itt fog kikötni??! :))))
Töki
2024. január 20. 21:24
Szép gól volt Salától!!! Csak így tovább!!!
akkor ki
2024. január 20. 19:11
Gyönyörű! Büszke vagyok, hogy magyarként megélhetem a labdarúgásunk feltámadását, megélhetem olyan klasszisok játékát, mint Szoboszlai, Orbán, Sallai, Gula, Kerkez, Szalai, Dibusz, Ádám, Nagy Ádám, Varga Barna, Styles, Schäfer, Nagy, Botka, Kleinheisler és tisztelet a többi kiválóságnak is! És köszönet szeretett vezérünknek, Orbán Viktor doktor miniszterelnök urunknak, hogy áldozott a magyar fociért! Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! Hajrá Fiúk! Hajrá Fidesz-KDNP! Hajrá normálisok! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!