Kritikus időszakban búcsúzott vezetőedzőjétől a DVTK

2024. január 31. 20:57

„A DVTK-család értékeivel senki sem fordulhat szembe” – indokolta a döntést dr. Magyar Mátyás, a klub tulajdonosa.

2024. január 31. 20:57
Szergej Kuznyecov

A labdarúgó NB I tavaszi rajtjára készülő DVTK azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergej vezetőedzőt – írja a Nemzeti Sport.

Megszólalt a klub tulajdonosa is

„Annak tudatában hoztuk meg ezt a nehéz döntést, hogy tudjuk, néhány nappal a bajnoki rajt előtt nem ideális edzőt váltani. Ám senki sem lehet fontosabb, mint a klub, a DVTK-család értékeivel senki sem fordulhat szembe.

Csak olyan kollégákkal tudunk együtt dolgozni, akik számára a DVTK előrébb való, mint a saját márka építése.

Aki ezzel nem tud azonosulni, attól, ha fájdalmas is, meg kell válni” – idézi a klubhonlap dr. Magyar Mátyást, a klub tulajdonosát.

A lap emlékeztetett, hogy Kuznyecov 2022 őszén érkezett Diósgyőrbe, az első idényben 33 bajnokin ült a DVTK kispadján, az NB II-ben pedig bajnok lett a csapattal. Az élvonalban 17 mérkőzésen irányította a piros-fehéreket, akikkel a 7. helyen zárta az őszi szezont.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
falus-i
2024. február 01. 02:04
Nem kell olyan nagyon elmélyedni ebben, kirugták és kész. Ez egy ukrán pali, itt akart beindulni és ami pénzt lehetett volna kiszedni, az kellett volna, hogy aztán lelépjen. Kezdő tréner, majd az EU segít neki... De mehetne haza is harcolni egy nagyot a zongoristáért és a nejéért...
kampman
2024. január 31. 21:36
Semmi konkrétum, ködösítés ezerrel. Megint a sorok között kell kiolvasni, hogy mi történt valójában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!