Sallai Roland csereként beállva gólt lőtt a Bundesligában (videó)

2023. december 17. 17:41

A magyar válogatott szélsője a 95. percben volt eredményes.

2023. december 17. 17:41
null

Az Európa-ligában csütörtökön a londoni West Ham ellen vereséget szenvedő, de továbbjutó Freiburg 2-0-ra legyőzte a Köln együttesét a német Bundesliga 15. fordulójában.

A hazaiknál a 60. percben csereként lépett pályára a magyar válogatott egyik legértékesebb játékosa, Sallai Roland, aki a 95. percben biztosította be csapata győzelmét.

A gólok: 

 

Ezt is ajánljuk a témában

A fekete-erdeiek ezzel a győzelemmel a hatodik helyre jöttek fel a tabellán.

Ezekben is percekben zajlik a másik magyar kulcsjátékos, Szoboszlai Dominik meccse a Manchester United ellen, ezt itt közvetítjük.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Horizon Bundesliga, Twitter

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2023. december 17. 22:12
Nem lőtte, hanem fejelte. Vegyetek már fel valakit, aki látott valamikor futballmeccset. Az se baj, ha játszott is esetleg.
Pneumaticus
2023. december 17. 21:07
Gratulálunk Sallainak! Őstehetség! A áldja meg az Ég gazdagon!
I feel the earth move under my feet
2023. december 17. 17:54 Szerkesztve
Semmi esztétikai érzékkel nem rendelkeztek.. A Mandiner felső három cikkében csak két szoboszlai van.. meg ez a sallai.. elbasztátok a kompozíciót. Legalább akkor a Sallais cikket tegyétek középre.. aztán hívassatok egy másik rekettyést és a kettő közötti szintkülönbséget lejtős ösvénnyel hidaljátok át!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!