Olimpiai bajnokunk is példát vesz a magyar labdarúgó-válogatottról

2023. december 26. 10:53

Tótka Sándor szerint nagyon jó látni, hogy a magyar csapat mennyire tud küzdeni.

2023. december 26. 10:53

Az NSO Tv fociválogatottunk meneteléséről kérdezte meg más sportágak klasszisait: ezúttal a 2023-ban világbajnok vízilabda-válogatottunk csapatkapitánya, Jansik Szilárd és az olimpiai, világ- és Európa-bajnok kajakos, Tótka Sándor osztotta velük a gondolatait. 

„Szerintem nemcsak a labdarúgást szerető emberek, hanem egész Magyarország követi a válogatottat, így természetesen én is. 

Nagyon jó látni, hogy a magyar csapat ennyire egyben van, ennyire jó a hangulat és ennyire tudnak küzdeni,

 s fel tudják venni a versenyt a világ élvonalába tartozó válogatottakkal is” – mondta Tótka Sándor, aki a párizsi olimpiára készülő férfi kajaknégyes egységességének növelése érdekében szokott példát venni a labdarúgókról, illetve a vízilabdázókról is, derült ki.

Jansik Szilárdot, a vízilabda válogatott csapatkapitányát pedig arra kérték, vonjon párhuzamot a két csapat sikeressége között.

Íme, a videó:

Nyitókép: Youtube

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!