Orbán Viktor is énekelte a Nélküledet (videó)

2023. november 19. 18:50

Így szurkolt a miniszterelnök a Puskás Arénában.

2023. november 19. 18:50

„Megjöttek a magyarok!” – írta Orbán Viktor a Facebook-oldalán, aki természetesen ott volt a Puskás Arénában és végigszurkolta a mérkőzést, de sok szelfit is készített a drukkerekkel.

Nyitókép: Képernyőfotó/Facebook

 

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kovács Gergő

Mandiner

Idézőjel

Ez a csoportgyőzelem ahhoz hasonlít, amikor tetten érjük az igazságot. Mellesleg miénk Európában a leghosszabb veretlenségi sorozat, ez már futballtörténelem.

 

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. november 23. 20:07
Dr Miniszterelnök úr! Tényleg kicsi lett a stadion. Esetleg lehetne a lipsiket triggerelni azzal, hogy a nagy érdeklődés miatt kellene egy SOKKAL nagyobbat építeni.
Lajoss
2023. november 20. 09:40
🤮🤮🤮🤮
Uztu
2023. november 20. 07:55
Mondjul én jobban örülnék ha kultúrában tartanánk össze és nem abban, hogy milyen csapatnak szurkolunk. De Novál Úrhölgy szavait idézve, nem vagyok igazi magyar mert nem támogat ukraj a területinintegritását
ördöngös pepecselés
2023. november 20. 07:09
köszönjük fiúk, köszönjük Rossi, ... és igen Köszönjük Dr. Miniszterelnök úr. Szoboszlai cselei és Dibusz védései kevesek lettek volna ehhez a győzelemhez ha nincs az a kemény munka amit az egész csapat belefektetett a stadionépítések kockázatától, a NER által épített kölcsönös bizalmon át az izzadtságig
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!