Döntött az UEFA: nem lehetnek vendégszurkolók a Magyarország-Montenegró Eb-selejtezőn

2023. november 02. 15:50

A szövetségnek nem tetszettek a rasszista rigmusok.

2023. november 02. 15:50

Az európai szövetség (UEFA) döntése értelmében nem lehetnek vendégszurkolók november 19-én a Magyarország-Montenegró labdarúgó Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésen, a Puskás Arénában. Az UEFA honlapján megjelent közlés szerint

a fegyelmi bizottság rasszista megnyilvánulások miatt tiltotta meg a montenegrói szövetségnek a vendégszektorba érvényes jegyek eladását a budapesti összecsapásra.

A szövetségnek emellett összesen húszezer eurós büntetést is be kell fizetnie az UEFA kasszájába. A csoportját vezető magyar válogatott utolsó selejtezőjére péntektől lehet jegyet vásárolni. Amennyiben Marco Rossi együttese a hátralévő két mérkőzésén – november 16-án Bulgáriában, majd három nappal később hazai pályán – legalább egy pontot szerez, biztosan kijut a jövő évi németországi Eb-re.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: TRENKA ATTILA

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
P.Béla
2023. november 02. 21:26
"Tommaso Nem engedik be az ellenfelünk szurkolóit. Erra van olyan agyatlan barom = Bácskai Bicska - olyan sötét, hogy kinyilik tőle a zsebemben a Bicska - aki azt állitja, hogy az UEFA ezzel Magyarországot sújtja. Te atyaúristen!" Az értő olvasás nem az erősséged. "miért a magyar szervezőket büntetik, a vendégeknek fenntartott jegyek árát elhalászva előlük. " Olvasd el még egyszer! Ha a vendégszurkolóknak fenntartott jegyeket eladhatják magyar szurkolóknak, akkor nem éri kár a szervezőket. Ha nem, akkor igaza lehet az általad becsmérelt kommentelőnek. "a fegyelmi bizottság rasszista megnyilvánulások miatt tiltotta meg a montenegrói szövetségnek a vendégszektorba érvényes jegyek eladását a budapesti összecsapásra." Ez a közlemény csak a montenegrói szövetségre vonatkozik. Azokkal a helyekkel a montenegrói szövetség rendelkezne, vagy csak az értékesítés joga lenne az övék, a bevétel meg a a magyar szervezőké? Vagy a bevétel is az övék lenne? Te bizonyára tudod.
Tommaso
2023. november 02. 19:11
Nem engedik be az ellenfelünk szurkolóit. Erra van olyan agyatlan barom = Bácskai Bicska - olyan sötét, hogy kinyilik tőle a zsebemben a Bicska - aki azt állitja, hogy az UEFA ezzel Magyarországot sújtja. Te atyaúristen!
Tommaso
2023. november 02. 19:08
Na ugye, hogy nemcsak a magyar csapat primitiv szurkolóit sújtják a (JOGOS BÜNTETÉSEK), hanem a szerb és a félig szerb csapaokéit is.
dios1968
2023. november 02. 17:13
Mi ez az uefa? 1 fika! Ugyan olyan jólfizetett naplopó szarháziak gyülekezete mint az ensz meg a többi érdek pénzen kitartott ratyi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!