Puscas is betalált: diadalt arattak a románok Felcsúton

2023. november 18. 23:04

A román válogatott így már biztosan kijutott a 2024-es Európa-bajnokságra.

2023. november 18. 23:04

Véget ért az Izrael-Románia Eb-selejtező szombati mérkőzése. Románia 2-1-re győzte le az izraeli válogatottat. 

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy az izraeli csapatnak nyernie kellene a mai megmérettetésen, mert a románoknak és a svájci együttesnek is elég egy pont az Eb-részvételhez. Ez azonban nem így lett, és Románia 3 pontot is bezsebelhetett.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2023. november 20. 09:06
gyzoltan-2-->csapláros 2023. november 20. 08:55 "Nagyon ócska, nagyon primitív provokátor vagy! Az antiszemitizmus pajzsa, és a lóbált, megsemmisítő bunkóját használva provokálsz! Talán többre mennél a zsidó-halál ügyében, ha Gorbacsovot vonnád kritika alá, hiszen Ő elkövette azt a halálos bűnt, hogy nyilvánosságra hozta, a zsákmányolt német dokumentumok alapján, az Auschwitzban meghaltak számát, amely... -amelyet egy ügyeskedő provokátor is megtalálhat az interneten, de akár itt a honlapon is... -aztán gondolkozhatnál, hogy hogyan tovább, de az az igazság, hogy ilyen elvárásom nincs feléd! Az elemzés, a gondolkodás messze meghalad téged! -így marad számodra a beléd-plántált demagógia visszatérő ismétlése!" De! Általánosíthatok is: marad számotokra a belétek plántált demagógia visszatérő ismétlése! -ezt majd igazolja is a melletted kiálló demagógok sokadalma, a díszlájkok tömege!
csapláros
2023. november 19. 18:46
gyzoltan-2csapláros 2023. november 19. 17:40 ..."Mosolyogni való a vehemenciád! -vagdalkozol összevissza!"... Mi lenne a vagdalkozás? A 4-600 ezer felesleges, nemzetgyöngítő zsidó halál ??? Most meg nincs szülőképes MAGYAR szerte a hazában??? Szabad az ország, itt MINDENKI a maga életének és halálának az ura. Magadnak tapsolj bazdmeg, amit TE MAGADNAK a magad erejéből elértél. A tőkés fizet a munkaerődért, a kormány meg ugyanúgy fizet, kérés nélkül, adócsökkentésekkel, családi támogatásokkal, nyugdíj karbantartással, rezsitámogatással.
csapláros
2023. november 19. 13:54
gyzoltan-2monuskaroly 2023. november 19. 12:45 ..."Alapvető ellenséges érdek fűződik ahhoz, hogy a Kárpát-medence népei megosztottak legyenek!"... Ja, ja: a tótok is azt mondják, hogy a felvidéki magyarok valójában elmagyarosodott szlávok. Két tényező okozza a megosztottságot: 1. a Magyarországgal szomszédos államok magyarsággal szembeni NEONÁCI államrendje 2. a neonáci államrendekkel KOLLABORÁLÓ renegát külországi magyarság, aki jelenleg is ássa az árkot az anyaország (annak kormánya) és a külországi magyarság között. Ennek példája a 2007-ben alakult MOST-Híd vegyespárt, ahol Bugár még a párt szlovák tagságát is elárulta, így mára lényegében a Barak féle Paraméter és az Új Szó firkászai osztják tovább a felvidéki magyarságot.
csapláros
2023. november 19. 13:45
gyzoltan-2 2023. november 19. 12:35 gyzoltan-->2csapláros 2023. november 19. 12:33 ..."Mint a fába szorult féreg! Beszorultál a személyeskedésbe...Érv helyett a személyeskedés! Te se szabadulhatsz! A zsidóságod gúzsba köt, meghatároz..!"... Érvek? 1. A fasz közöd van hozzá, hogy a hozzászóló zsidó-e, vagy nem? 2. Mi a hazugság abban, hogy anno ki lett nyírva 4-600 ezer zsidó, köztük KIVÁLÓ MAGYAROK sokasága, akikkel a te ÚJNYILAS SZEMLÉLETEDDEL még jobban érvényesülne a jelenlegi magyarországi viszonyok között, MINDEN területen, ágazatban a zsidó dominancia??? 3. Amíg mások számára a hazai zsidók nem kisebb magyarok mint a gójok, és ezért nem is foglalkoznak velük, addig itt BIZONYÍTOTTAN téged határoz meg az elvakult zsidó gyűlölet, olyannyira, hogy ölre is mennél az igazadért 💀💀💀
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!