„Úgy dirigált, mint egy ügyetlen kezdő” – az olaszok a bírót hibáztatják, amiért nem nyert a Fiorentina a Fradi ellen

2023. október 06. 10:58

A Corriere dello Sport enyhén szólva sem elégedett Daniel Schlager teljesítményével.

2023. október 06. 10:58

Az olasz Corriere dello Sport péntek reggel megjelent cikkében az előző esti Fiorentina-Ferencváros Konferencia Liga mérkőzés legvitatottabb pillanatait veszi számba, amikor szerintük többször is rosszul döntött a játékvezető a magyar csapat javára.

A cikk szerzője szerint az egyébként tapasztalt Daniel Schlager a Fradi elleni meccsen úgy viselkedett, mint egy ügyetlen kezdő. 

Az újságíró úgy véli, a Ferencváros második gólja előtti szöglet érvénytelen volt, mivel a magyar csapat játékosa, Abu Fani ért hozzá utoljára a labdához. 

Ezen kívül megemlíti, hogy a játékvezető több hibát is elkövetett, amikor befújt egy tizenegyest a Ferencvárosnak, amit végül a videóbíró visszavont. Továbbá 2-2-nél Kouaménál is befújt egy lest, amit nem kellet volna. 

Hozzáteszi, még jó, hogy legalább a videóbíró valamennyire megmentette a meccset.

Nyitókép: RONNY HARTMANN / AFP

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2023. október 06. 12:58
Hmmm.... A Fiorentina elleni meccset meg lehetett volna nyerni, ha nem vétünk olyan kib.szott nagy hibákat a védekezésünkben.
kukasmacska
2023. október 06. 12:50
A Fradinak megadott 11-es jogos lett volna, tényleg szabálytalankodtak Vargával, csak éppen előtte les volt, amiatt vonta vissza a bíró. Az olaszok visszavont gólja szintén les volt, szintén jogosan nem adták meg. Az újságíró meg sem nézte a meccset?
Gullwing
2023. október 06. 12:12
Olasz kretének, a pályán kellene bizonyíta a 246 millió eurót érő csapatnak.
Bulldog Orange
2023. október 06. 12:01
Erős lett a gulyás... ez a Schlager nem lesz sláger ... minden lila cigány ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!