Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Rossi örülhet: szerb klasszis hagyja ki a magyarok elleni meccset

2023. október 09. 20:31

Dusan Vlahovics nem lép pályára Budapesten.

2023. október 09. 20:31
Budapest, 2023. szeptember 9.
Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján a telki edzõközpontban 2023. szeptember 9-én. A magyar válogatott Csehország csapata ellen felkészülési mérkőzést játszik Budapesten szeptember 10-én.
MTI/Hegedüs Róbert

A magyar labdarúgó-válogatottra az Európa-bajnoki selejtezők legfontosabb meccse vár szombaton, hiszen a csoport első helyének megszerzéséért folyó versenyben ezúttal a legnagyobb rivális, Szerbia lesz az ellenfél – írja a Magyar Nemzet. A lap rámutat, hogy Dragan Sztojkovics, a szerbek szövetségi kapitánya bejelentette, a legnagyobb sztárja – a Juventus csatára – Dusan Vlahovics nem lép pályára Budapesten. 

Ez nagy megkönnyebbülés lehet Rossi számára

Amikor Dragan Sztojkovics kihirdette Szerbia keretét a magyarok elleni meccsre, Dusan Vlahovics még tagja volt a névsornak, hiszen 

a 23 éves csatár jelenleg a legértékesebb szerb labdarúgó, 

a Juventus sztárját 70 millió euróra taksálják, éppen annyira, mint a legdrágább magyart, Szoboszlai Dominikot, akinek hatalmasat nőtt a piaci értéke – saját posztján ő a 9. legdrágább labdarúgó.

Ezt is ajánljuk a témában

Vlahovics hiánya tehát nagyjából akkora veszteség a szerbeknek, mintha nálunk Szoboszlai hiányozna – mutat rá a lap.

Ezért hagyja ki a meccset a szerb klasszis

„Vlahovics derékbántalmak miatt nem játszik a következő két meccsen” – jelentette be Sztojkovics szerb lapok beszámolói szerint. A kapitány azt is elárulta, hogy sérülés miatt a Verona futballistája, Darko Lazovics sem játszik a magyarok elleni vasárnapi, majd a Montenegró elleni október 17-i rangadón.

Jelenleg Magyarországnak és Szerbiának is tíz pontja van a G csoportban, de a mieinknek eggyel kevesebb meccsük van, tehát jobb helyzetben vannak, annál is inkább, mert szeptemberben 2-1-re győzni tudtak Belgrádban. 

 

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. október 10. 04:19
Rossi sportember nem örül az ellenfél sérülésének. Én sem....
Búvár Kund
2023. október 09. 22:00
Nálunk meg a védelem oszlopa dőlt ki. Ilyesmi miatt nem kell "megkönnyebülni". Rossi nem is tesz ilyet. Egyenlőre a szerbeknek van vesztenivalójuk Nagyon nehéz meccs lesz. Én már egy döntetlennel elégedett volnék, és azzal fél lábbal már az EB-n lennénk.
hannibal2
2023. október 09. 21:10
Én jobban örülnék, ha játszana, de Orbán is. Orbán hiánya nagyobb veszteség, mint hogy ott valaki nem játszik.
Töki
2023. október 09. 21:03
Hihetetlen! Miért kell ennek örülni???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!