Daily Mail: Kiszabadították Luis Diaz édesapját is

2023. október 29. 15:53

A brit lap úgy tudja az akció során két emberrablót lelőttek.

2023. október 29. 15:53
SZOBOSZLAI Dominik; Luís DIAZ; Mohamed SZALAH

A Daily Mail szerint elrablását követően pár órával később sikerült kiszabadítani Luis Diaz, a Liverpool játékosának édesapját is. A brit lap a helyi médiára hivatkozva azt írta, hogy Manuel Diaz megmentéséért indított mentőakció során a rendőrség  és az emberrablók közötti tűzharcban a négy elkövető közül kettő meghalt, a lap azonban hozzátette, hogy

a hatóságok még nem erősítették meg az édesapa kiszabadítását.

Az incidens beszámolók szerint az ország Los Barrancones nevű területének közelében történt, amikor az emberrablók Kolumbia és Venezuela határa felé tartottak, hogy Manuel Diazt átcsempésszék a határon. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk Szoboszlai Dominik csapattársának szüleit akkor rabolták el, miközben hazafelé tartottak. Egy benzinkútnál motoros fegyveresek támadtak rájuk és vitték el őket.

Sirelis Marulandát, a kolumbiai focista édesanyját már korábban sikerült kiszabadítaniuk a hatóságoknak.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép:  AFP/Henry Nicholls

Kapcsolódó cikkek

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. október 29. 16:49
"Kiszabadították" majd később "a hatóságok még nem erősítették meg az édesapa kiszabadítását." Brávó!
EX_Terminator
2023. október 29. 16:22
ÉS EZZEL VÉGE.
billysparks
2023. október 29. 16:14
Lehet, hogy kiküldték Baranyit tusztárgyalónak. nem csak Diaz apját, hanem a kokóbevétel 80 %-át is átadták, csak menjen már haza Ferencvárosba.
billysparks
2023. október 29. 16:13
Fura lehet a liburgyákoknak, hogy nem Szoboszlai családtagjait rabolták el. Hiszen szerintük itt a világon a legrosszabb. Komoly csalódás ez nekik. Nem udom, a Koronaszepi nem tudna intézni valamit belgiumból?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik